Vigtigste : Filudvidelser : .xcscheme Fil

.xcscheme Filudvidelse

FiltypeXcode Scheme File

Udvikler Apple
Kategori Settings Files
Format XML

.XCSCHEME option nummer

Fil, der bruges af Apple Xcode, et program, der hjælper brugere med at udvikle iOS- og Mac OS X-programmer; indeholder konfigurationsoplysninger om opbygning, kørsel, test, profil, analyse og arkivering af dit projekt.

Flere oplysninger

XCSCHEME-filen kan deles med andre brugere eller beskyttes for en enkelt bruger, hvilket er nyttigt for projekter med flere udviklere. Hvis filen er markeret "Shared" i vinduet "Manage Schemes" (Administrer skemaer), gemmes filen i mappen xcshareddata/xschemes.

For at redigere, oprette eller administrere dine skemaer skal du klikke på programikonet øverst til venstre i dit projektvindue og vælge Rediger skema..., Nyt skema... eller Administrer skemaer....

Programmer, der åbnes XCSCHEME Filer

Om XCSCHEME Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xcscheme er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xcode Scheme File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.