Vigtigste : Filudvidelser : .xct Fil

.xct Filudvidelse

FiltypeXVI32 Character Conversion Table File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format Text

.XCT option nummer

En XCT-fil indeholder en tegnkonverteringstabel, der er oprettet af XVI32, en freeware hex-editor. Den indeholder en tabel over ANSI- og ASCII-tegn og de tegn, som de konverteres til, når de indtastes i XVI32. XCT-filer gemmes i almindelig tekst.

Flere oplysninger

XCT-filen bruges af XVI32 til at gemme konverteringer af tegnsæt. Du kan redigere en XCT-fil for at tilpasse, hvilke tegn der konverteres til andre tegn i programmet. Filen gør det muligt at indlæse forskellige sæt af tegnkonverteringer på forskellige tidspunkter.

Du kan oprette en XCT-fil ved at vælge Søg → Tegnekonvertering... og klikke på [b]Gem tabel[/m].

Du kan indlæse en XCT-fil ved at vælge Search → Character conversion... og klikke på [b]Load table[/m].

XVI32 leveres med flere forudinstallerede XCT-filer, der indeholder forskellige tegnsætkonverteringer. The XCT files are DOSWIN.XCT, WINDOS.XCT, WINEBCUS.XCT, EBCUSWIN.XCT, WINEBCDE.XCT, and EBCDEWIN.XCT.

Programmer, der åbnes XCT Filer
Windows
XVI32

Om XCT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xct er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XVI32 Character Conversion Table File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.