Vigtigste : Filudvidelser : .xlb Fil

.xlb Filudvidelse

Filtype1Excel Toolbars File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format Binary

Hvad er XLB fil?

Lagerer brugerdefinerede indstillinger for værktøjslinjer (også kendt som kommandolinjer), der er oprettet i Microsoft Excel; værktøjslinjeindstillingerne kan ændres i Excel ved at vælge "Værktøjslinjer" i menuen Visning; XLB-filen gemmer disse brugerdefinerede indstillinger, herunder hvilke værktøjslinjer der er synlige, hvor de er placeret, og hvilke indstillinger der er tilgængelige på hver værktøjslinje.

Flere oplysninger

XLB-filer og gør det muligt at overføre den samme værktøjslinjeopsætning fra en computer til en anden eller at blive brugt af flere brugere. De gemmes typisk i mappen [brugernavn]\Applikationsdata\Microsoft\Excel.

Programmer, der åbnes XLB Filer
Windows
Microsoft Office
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Filtype2OpenOffice.org Module Information File

Udvikler Oracle
Kategori Settings Files
Format XML

.XLB option nummer 2

Fil, der anvendes af OpenOffice.org, en gratis produktivitetspakke udviklet af Oracle; indeholder oplysninger om et komponentbibliotek eller en makro, som er skrevet i OpenOffice.org Basic-sproget og gemt i en .XBA-fil.

Flere oplysninger

XLB-filer bruges sammen med de andre biblioteksfiler til at indlæse moduler. De gemmes ved hjælp af XML-formatering og bruger navnene script.xlb og dialog.xlb.

NOTAT: OpenOffice.org blev erstattet af Apache OpenOffice i 2012.

Programmer, der åbnes XLB Filer

Om XLB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xlb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OpenOffice.org Module Information File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.