Vigtigste : Filudvidelser : .xle Fil

.xle Filudvidelse

FiltypeLevelogger Software XML Data File

Udvikler Solinst
Kategori Data Files
Format XML

.XLE option nummer

En XLE-fil er en XML-datafil, der er oprettet af Levelogger Software, og som bruges til at se grundvands- og overfladevandsdata, der er registreret af Levelogger Edge-enheder. Den indeholder data fra en logningssession, f.eks. grundvands- og overfladevandniveau og temperaturmålinger. XLE-filer erstattede .LEV-filer som standard filformat med udgivelsen af version 4 af Levelogger Software.

Flere oplysninger

XLE-filer oprettes af Levelogger Software fra måledata, der er overført fra Levelogger Edge- og Levelogger Junior Edge-enheder. Når du har overført data fra enhederne, kan du se dataene i Levelogger Software og oprette XLE-filen for at gemme dataene. Du kan eksportere måledataene som en XLE-fil, LEV-fil eller .CSV-fil.

Når du opretter en XLE-fil, gemmes den som standard i følgende mappe:

C:\Program\Files\Solinst\Levelogger [version]\Data\

Du kan åbne en XLE-fil i Levelogger Software til Windows, Solinst-appen til iOS og Solinst Levelogger-appen til Android. For at åbne XLE-filen i Levelogger Software skal du blot vælge Fil → Åbn, navigere til XLE-filens placering og klikke på Open.

Hvis du ønsker at importere data fra en XLE-fil til et databaseprogram, der ikke understøtter XLE-formatet, kan du omdøbe filen til en XML-fil. For at gøre dette skal du blot omdøbe udvidelsen ".xle" til ".xml" og importere den til databaseprogrammet.

Programmer, der åbnes XLE Filer

Om XLE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xle er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Levelogger Software XML Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.