Vigtigste : Filudvidelser : .xlt Fil

.xlt Filudvidelse

FiltypeExcel Template

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.XLT option nummer

En XLT-fil er en skabelon, der er oprettet af Microsoft Excel, et regnearksprogram, der indgår i Microsoft Office-pakken. Den indeholder standardformatering og data for et regneark og bruges som grundlag for oprettelse af nye .XLS-filer. XLT-filer gemmes i Excel Binary File Format, som var det primære format, indtil Office Open XML-formatet (.XLTX filendelsen) erstattede det i Excel 2007 til Windows og 2008 til Mac.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .xlt-fil i Microsoft Excel 2016

XLT-fil åben i Microsoft Excel 2016

XLT-filer er installeret sammen med Excel, så du kan oprette dokumenter som budgetplanlæggere, kalendere og fakturaer ud fra skabeloner med foruddefineret formatering. Du kan også oprette dine egne brugerdefinerede skabeloner til at reproducere arbejdsbøger eller regneark, der er specifikke for dine behov.

Excel er det mest udbredte regnearksprogram i verden. Det følger med alle udgaver af Microsoft Office-pakken og bruges i hjemmet, på universiteter og i erhvervsmiljøer.

BEMÆRK: Selv om XLT-filer blev erstattet af XLTX-filen, understøttes de stadig af Excel 2007 eller nyere.

Programmer, der åbnes XLT Filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office
Planamesa NeoOffice
Microsoft Excel for Mac

Om XLT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xlt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Excel Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.