Vigtigste : Filudvidelser : .xltx Fil

.xltx Filudvidelse

FiltypeExcel Open XML Spreadsheet Template

Udvikler Microsoft
Kategori Spreadsheet Files
Format Zip

.XLTX option nummer

En XLTX-fil er en skabelon, der er oprettet af Microsoft Excel, et program, der bruges til at oprette regneark. Den indeholder standardindstillinger og layoutoplysninger, der bruges til at oprette .XLSX-filer. XLTX-filer kan bruges til at oprette flere regneark med fælles formatering og egenskaber.

Flere oplysninger

Skærmbillede af et .xltx-fil i Microsoft Excel 2016

XLTX-fil åben i Microsoft Excel 2016

XLTX-filer leveres sammen med Excel, så du kan oprette dokumenter som f.eks. fortegnelser, budgetplanlæggere, kalendere og fakturaer ud fra skabeloner med foruddefineret formatering. Du kan også oprette dine egne brugerdefinerede skabeloner til at reproducere arbejdsbøger eller regneark, der er specifikke for dine behov.

XLTX-filer gemmes baseret på Open XML-filformatet, der blev introduceret med Microsoft Office 2007. De erstattede .XLT-filer, som blev gemt i et binært format. XLTX-filer kan åbnes af Excel 2007 eller senere eller af tidligere versioner af Excel med understøttelse af Open XML-komponenten.

Excel er det mest udbredte regnearksprogram i verden. Det følger med alle udgaver af Microsoft Office-pakken og bruges i hjemmet, på universiteter og i erhvervsmiljøer.

Programmer, der åbnes XLTX Filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac

Om XLTX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xltx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Excel Open XML Spreadsheet Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.