Vigtigste : Filudvidelser : .xlsm Fil

.xlsm Filudvidelse

FiltypeExcel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet

Udvikler Microsoft
Kategori Spreadsheet Files
Format Zip

.XLSM option nummer

En XLSM-fil er et makroaktiveret kalkulationsark, der er oprettet af Microsoft Excel, et meget anvendt regnearksprogram, der følger med alle udgaver af Microsoft Office-pakken. Det indeholder regneark med celler arrangeret efter rækker og kolonner samt indlejrede makroer, der er programmeret i sproget Visual Basic for Applications (VBA). XLSM-filer gemmes i Open XML-formatet, der blev indført i Microsoft Office 2007.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .xlsm-fil i Microsoft Excel 2016

XLSM-fil åben i Microsoft Excel 2016

Xlsm-filer er .XLSX-filer, men med makroer aktiveret. En makro er en nyttig funktion, der fungerer som et script, som giver brugerne mulighed for at automatisere gentagne opgaver. Excel leveres fyldt med hundredvis af makroer, men du kan også optage dine egne makroer, som består af tastetryk og museklik, der udfører en bestemt handling, og redigere dem for at foretage mindre ændringer. Nogle eksempler på makrofunktionalitet omfatter formatering af data i en udvalgt kolonne i et regneark eller anvendelse af specifikke matematiske ligninger på data.

XLSM-filer kan åbnes med Excel 2007 eller nyere, eller af tidligere versioner af Excel med understøttelse af Open XML-komponenten. Af sikkerhedsmæssige årsager aktiverer Excel ikke makroer som standard. Excel vil heller ikke udføre makroer i XLSX-filer, selv om de indeholder makrokode. De skal først gemmes som XLSM-filer.

Du kan åbne XLSM-filer med andre regnearksprogrammer, f.eks. Corel Quattro Pro og MobiSystems OfficeSuite Pro. Google Sheets (som findes i Google Drive) understøtter også XLSM-filer via Office-kompatibilitetstilstanden.

Programmer, der åbnes XLSM Filer
Windows
Microsoft Access
Microsoft Office
Corel Quattro Pro
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om XLSM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xlsm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Excel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.