Vigtigste : Filudvidelser : .xmwx Fil

.xmwx Filudvidelse

FiltypeExamSoft Working File

Udvikler ExamSoft
Kategori Data Files
Format N/A

.XMWX option nummer

Arbejdsfil, der bruges af ExamSoft, et online program til forvaltning af vurderinger; indeholder svar fra en eksamen, mens brugeren arbejder på eksamen.

Flere oplysninger

Når du downloader en eksamen fra ExamSoft, oprettes en .XMZX fil, der indeholder eksamensindholdet. Du kan derefter åbne den med SofTest, et program fra ExamSoft til Windows og OS X. Når du aflægger eksamen, slettes XMZX-filen automatisk og erstattes af XMWX-"arbejds"-filen. Når du afslutter eksamen, erstattes XMWX-filen af filen .XMDX, som indeholder de endelige svar. Denne fil findes i mappen Answers i mappen Answers i SofTest-installationsmappen på din computer. Du kan derefter uploade XMDX-filen til ExamSoft-skyen.

ExamSoft er designet til at give dig kontrol over hele testprocessen. Det giver dig mulighed for at oprette eksamener, aflevere dem, score dem og analysere resultaterne. Det bruges ofte inden for K-12, undergraduate, sygepleje, medicin, farmaci, jura og tandlægeuddannelser.

Programmer, der åbnes XMWX Filer
Windows
ExamSoft
Macintosh
ExamSoft
iOS
ExamSoft

Om XMWX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xmwx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ExamSoft Working File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.