Vigtigste : Filudvidelser : .xmzx Fil

.xmzx Filudvidelse

FiltypeExamSoft Exam File

Udvikler ExamSoft
Kategori Data Files
Format N/A

.XMZX option nummer

Eksamensfil, der anvendes af ExamSoft, et online program til styring af vurderinger; indeholder en eksamen, der er downloadet fra ExamSoft.

Flere oplysninger

Når du downloader en eksamen fra ExamSoft, oprettes en XMZX-fil, der indeholder eksamensindholdet. Du kan derefter åbne den med SofTest, et program fra ExamSoft til Windows og OS X. Når du aflægger eksamen, slettes XMZX-filen automatisk og erstattes af XMWX-"arbejdsfilen". Når du afslutter eksamen, erstattes .XMWX-filen af .XMDX-filen, som indeholder de endelige svar. Denne fil findes i mappen Answers i mappen i SofTest-installationsmappen på din computer. Du kan derefter uploade XMDX-filen til ExamSoft-skyen.

ExamSoft giver dig mulighed for at styre hele testprocessen. Det omfatter oprettelse af eksamen, levering, scoring, administration og analyse. Det bruges almindeligvis inden for K-12, undergraduate, sygepleje, medicin, farmaci, jura og tandlægeuddannelser.

Programmer, der åbnes XMZX Filer
Windows
ExamSoft
Macintosh
ExamSoft
iOS
ExamSoft

Om XMZX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xmzx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ExamSoft Exam File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.