Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_xml_project Fil

.xojo_xml_project Filudvidelse

FiltypeXojo XML Project File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format XML

.XOJO_XML_PROJECT option nummer

Projekt oprettet af Xojo, en IDE, der bruges til at oprette desktop-, web- og web-mobilapplikationer; indeholder data i XML-format, der henviser til indholdet af applikationen, f.eks. vinduer, menuer, kontroller og opbygningsindstillinger; kan bygges ind i en eksekverbar fil.

Flere oplysninger

Xojo projekter kan gemmes i tre forskellige formater: Projekt (tekst), Binary og XML. Du skal have en produktlicens for at oprette filen XOJO_XML_PROJECT. Hvis du ikke har en licens, kan du kun gemme i det binære format.

For at oprette XOJO_XML_PROJECT-filen skal du vælge Fil → Nyt projekt..., navngive programmet, og klikke på "OK". After you create the project, select File → Save As..., choose the save location, and click Save.

NOTE: REAL Software Real Studio became Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_XML_PROJECT Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_XML_PROJECT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_xml_project er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo XML Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.