Software : Xojo : Xojo

Xojo

Udgave
(fra og med 2015-09-18)
2015
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Cross platform IDE til desktop-, web- og web-mobile applikationer.
  • WYSIWYG brugergrænseflade
  • Opret projekter i tre forskellige formater
  • Meget kompatibel med Visual Basic
  • Cloud hosting giver et sikkert miljø til test af webapplikationer

Xojo er et IDE, der gør det muligt for brugere at oprette desktop-, web- og web-mobile applikationer. Ansøgningen er gratis at downloade og bruge, men kræver en licens for at implementere applikationer.

Xojo giver brugerne mulighed for at udvikle applikationer lige fra kommercielle softwareprodukter til hjælpeprogrammer til personlig brug. Programmet giver brugeren mulighed for at oprette projekter i tre forskellige formater: Xojo Project (tekst), Xojo Binary og Xojo XML. Brugere skal have tilladelse til at gemme deres projekt i et af de tre formater. Hvis brugere bruger den gratis version af Xojo, kan de kun gemme i binærformat. Når udviklingen af en ansøgning er afsluttet, giver Xojo en hurtig build-funktion, der konverterer projektet til en selvstændig eksekverbar.

Xojo giver et WYSIWYG-miljø, der gør det hurtigere at udvikle, f.eks. kontroller for at oprette brugergrænsefladen. Programmet giver brugerne mulighed for at oprette programmer fra et sæt kildekode, som gør det muligt for din applikation at blive vist og opføre den måde du designet det på, uanset platformen. Xojo er yderst kompatibel med Visual Basic, det giver brugerne mulighed for hurtigt at konvertere Visual Basic-projekter til Xojo-formaterede projekter. Xojo Cloud er også tilgængelig som cloud hosting service til brugernes Xojo web applikationer. Skyen giver et sikkert miljø til udvikling og testning af alle webapplikationer.

Xojo er et nyttigt værktøj, især til begynderprogrammer, til udvikling af desktop-, web- og web-mobile applikationer. Nogle ulemper omfatter manglen på avancerede udviklingsfunktioner og primært fokus på OS X brugere, hvilket efterlader Windows og Linux-brugere, der ønsker mere. Hvis du er en nybegynder, der arbejder i OS X, kan Xojo være en god form for dig, ellers skal du se efter en anden IDE.

Opdateret: 18. september 2015

▶ Primær filudvidelse

.xojo_project – Xojo Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Xojo 2015

Understøttede filtyper
.RBM Real Studio Menu File
.RBP Real Studio Project File
.RBW Ruby Script
.XOJO_BINARY_WINDOW Xojo Binary Window File
.XOJO_BINARY_PROJECT Xojo Binary Project File
.XOJO_MENU Xojo Menu File
.XOJO_WINDOW Xojo Window File
.XOJO_XML_MENU Xojo XML Menu File
.XOJO_XML_TOOLBAR Xojo Toolbar File
.XOJO_TOOLBAR Xojo Toolbar File
.XOJO_BINARY_MENU Xojo Binary Menu File
.XOJO_BINARY_TOOLBAR Xojo Binary Toolbar File
.XOJO_XML_PROJECT Xojo XML Project File
Yderligere relaterede filformater