Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_binary_window Fil

.xojo_binary_window Filudvidelse

FiltypeXojo Binary Window File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format Binary

.XOJO_BINARY_WINDOW option nummer

Vinduesfil oprettet af Xojo, en IDE, der bruges til at oprette applikationer; bruges til at dele en vindue i det binære Xojo-format mellem Xojo-projekter; indeholder oplysninger, der beskriver dele af vinduet, f.eks. rammetype, knapper og brugerdefinerede baggrunde; erstattede .RBW filtypenavnet.

Flere oplysninger

Xojo projekter kan gemmes i tre forskellige formater: Projekt (tekst), Binary og XML. Det valgte format dikterer vinduesformatet. Hvis du ikke har en produktlicens, kan du kun gemme i det binære format, som minder meget om det gamle binære format fra Real Studio.

For at oprette filen XOJO_BINARY_WINDOW skal du klikke på det vindue, du vil eksportere, vælge Fil → Eksporter [vinduesnavn]..., vælg gemmerplacering, navngiv filen, og klik på Save.

For at importere filen XOJO_BINARY_WINDOW skal du vælge Fil → Import, navigere til filplaceringen og klikke på Import.

NOTAT: REAL Software Real Studio blev Xojo, Inc. Xojo i 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_BINARY_WINDOW Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_BINARY_WINDOW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_binary_window er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo Binary Window File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.