Vigtigste : Filudvidelser : .rbw Fil

.rbw Filudvidelse

Filtype1Ruby Script

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er RBW fil?

Kildekodefil skrevet i Ruby, et objektorienteret scriptingsprog, der er designet til at være intuitivt og letlæseligt; kan også bruge .RB-udvidelsen, bortset fra at Ruby-scripts, der bruger udvidelsen ".rbw", typisk er beregnet til kode til grafiske grænseflader.

Flere oplysninger

NOTAT: Ved at bruge både ".rb"- og ".rbw"-udvidelserne under udviklingen kan du indstille forskellige filassociationer til udførelse af forskellige standardopgaver. Du kan f.eks. tildele ".rb"-udvidelsen til en Ruby-fortolker, mens du indstiller ".rbw"-udvidelsestilknytningen til en anden. Alternativt kan du indstille en til en fortolker, mens du indstiller en anden til at åbne i en teksteditor.

Programmer, der åbnes RBW Filer
Windows
Trimble SketchUp
ActiveState Komodo Edit
Xojo
Linux
ActiveState Komodo Edit
Xojo
Ruby
Macintosh
MacroMates TextMate
Trimble SketchUp
Apple Xcode
ActiveState Komodo Edit
Xojo
JRuby
MacRuby

Filtype2Real Studio Window File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format N/A

.RBW option nummer 2

Vinduesfil oprettet af Xojo, en IDE, der bruges til at oprette programmer; indeholder en eksporteret vindue til et skrivebordsprogram, der kan deles mellem Xojo-projekter; indeholder oplysninger, der beskriver vinduet, f.eks. maksimal vinduesstørrelse, baggrundsfarve, adfærd og knapper; erstattes af filendelsen .XOJO_BINARY_WINDOW.

Flere oplysninger

Hvor den blev erstattet, kunne du oprette en RBW-fil ved at klikke på det vindue, du ønskede at eksportere, vælge Fil → Eksporter [vinduesnavn]..., vælge gemmerplacering, navngive filen og klikke på Save.

For at importere RBW-filen skal du vælge Fil → Import, navigere til din filplacering og klikke på Import.

NOTAT: REAL Software Real Studio blev Xojo, Inc. Xojo i 2013.

Programmer, der åbnes RBW Filer

Om RBW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rbw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Real Studio Window File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.