Software : ActiveState : ActiveState Komodo Edit

ActiveState Komodo Edit

Udgave
(fra og med 2018-12-13)
9
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Støtte til Perl, Ruby, Python, PHP, HTML og CSS
  • Smart sprogdetektering af flere sprog
  • Spor og vend ændringer
  • Markdown Viewer previews genererede HTML
  • Uddrag og makroer til at automatisere opgaver
  • Extensible via tilføjelser
  • Brugerdefineret brugergrænseflade

ActiveState Komodo Edit er et open source-program på tværs af platforme, der bruges til at redigere kildekode. Det er designet som et modstykke til ActiveStates Komodo IDE.

Kodeeditoren understøtter flere sprog, herunder Perl, Ruby, PHP, Python, SQL, CSS, HTML og XML. Komodo Edit giver nogle nyttige funktioner, som omfatter kodefoldning, blokredigering, snippets og makroer. Editoren leveres med smart sprogdetektion, som registrerer flere sprog i en fil og kontrollerer og fremhæver syntaks. Komodo Edit giver en delt visning af genereret HTML, der opdateres, når du foretager en ændring i Markdown-teksten.

Editoren sporer de ændringer, du foretager i koden, så du kan se ikke gemte ændringer og tilbageføre ændringer. Komodo Edit kan også i høj grad tilpasses. Du kan vælge mellem over 100 udvidelser for at installere yderligere funktionalitet til editoren og tilpasse temaet for UI.

Komodo Edit blev udviklet som et supplement til Komodo IDE, men indeholder funktioner, der gør det mere værdifuldt end blot et supplerende program. Det har en række nyttige programmeringsfunktioner og giver dig mulighed for at forme det til det, du har brug for, gennem add-ons og en brugergrænseflade, der kan tilpasses. ActiveState Komodo Edit er fyldt med funktioner, der gør det til en værdifuld tekst editor for programmører, der leder efter et anderledes værktøj.

▶ Primær filudvidelse

.kpf – Komodo Project File

▶ Andre filudvidelser brugt ActiveState Komodo Edit 9

Understøttede filtyper
.CSS Cascading Style Sheet
.DIFF Patch File
.HTML Hypertext Markup Language File
.KPZ Komodo Template File
.JS JavaScript File
.PY Python Script
.PM Perl Module
.RBW Ruby Script
Yderligere relaterede filformater