Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_toolbar Fil

.xojo_toolbar Filudvidelse

FiltypeXojo Toolbar File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format N/A

.XOJO_TOOLBAR option nummer

Fil oprettet af Xojo, en IDE, der giver brugerne mulighed for at oprette desktop-, web- og web-mobilapplikationer; indeholder XML-formaterede data, der beskriver en værktøjslinje, f.eks. repræsenterede grænseflader og attributter.

Flere oplysninger

Xojo værktøjslinjer kan gemmes i tre forskellige formater afhængigt af projektformatet. Formaterne omfatter: Projekt (tekst), Binary og XML. Du skal have en produktlicens for at oprette XOJO_XML_TOOLBAR-filen.

For at oprette XOJO_XML_TOOLBAR-filen skal du vælge Insert → Toolbar og derefter navngive værktøjslinjen. Når du har oprettet værktøjslinjen, skal du vælge den i venstre panel og derefter vælge Fil → Eksporter [værktøjslinjens navn]..., vælge gemmeplacering og klikke på Save.

To import a XOJO_XML_TOOLBAR, select File → Import..., navigate to the file, and click Import.

NOTE: REAL Software Real Studio became Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_TOOLBAR Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_TOOLBAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_toolbar er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo Toolbar File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.