Vigtigste : Filudvidelser : .xnb Fil

.xnb Filudvidelse

FiltypeXNA Game Studio Binary Package

Udvikler Microsoft
Kategori Game Files
Format Binary

.XNB option nummer

Binær datafil oprettet med XNA Game Studio Express, en IDE designet til udvikling af Windows- og Xbox 360-spil; indeholder en eller flere filer i en enkelt pakke.

Flere oplysninger

XNB-formatet betragtes som et "mellemformat", da det pakker originale filer ind i en proprietær filtype. XNB-filer refereres af spil, der er oprettet med XNA Game Studio Express, og det er ikke meningen, at de skal åbnes manuelt.

Et eksempel på et spil, der bruger XNB-filer, er Terraria, et 2D-action- og eventyrspil. Terraria gemmer grafik, lyd og andre spildata ved hjælp af XNB-filer.

BEMÆRK: Mens de fleste XNB-filer ikke kan åbnes direkte, kan billedfiler, f.eks. .PNG-billeder, udtrækkes fra en XNB-fil ved hjælp af et program som GXView (en del af The GameTools Suite).

Programmer, der åbnes XNB Filer

Om XNB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xnb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XNA Game Studio Binary Package, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.