Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_window Fil

.xojo_window Filudvidelse

FiltypeXojo Window File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format N/A

.XOJO_WINDOW option nummer

Vinduesfil oprettet af Xojo, en IDE, der gør det muligt for brugere at oprette brugerdefinerede applikationer; bruges til at dele en vindue i Xojo-projektformatet (tekst); indeholder oplysninger som f.eks. vinduesadfærd, mindste vinduesstørrelse og baggrundsfarve; erstattede .RBW filtypenavnet.

Flere oplysninger

Xojo projekter kan gemmes i tre forskellige formater: Projekt (tekst), Binary og XML. Det valgte format dikterer vinduesformatet. Hvis du ikke har en produktlicens, kan du kun gemme i det binære format, som minder meget om det gamle binære format fra Real Studio.

For at oprette XOJO_WINDOW-filen skal du klikke på det vindue, du vil eksportere, vælge Fil → Eksporter [vinduesnavn]..., vælg gemmerplacering, navngiv filen, og klik på Save.

For at importere XOJO_WINDOW-filen skal du vælge File → Import, navigere til din filplacering og klikke på Import.

NOTAT: REAL Software Real Studio blev Xojo, Inc. Xojo i 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_WINDOW Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_WINDOW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_window er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo Window File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.