Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_binary_project Fil

.xojo_binary_project Filudvidelse

FiltypeXojo Binary Project File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format Binary

.XOJO_BINARY_PROJECT option nummer

Projekt oprettet af Xojo, en IDE, der bruges til at oprette desktop-, web-mobil- og webapplikationer; indeholder data i binært format, der henviser til indholdet af applikationen, herunder menuer, vinduer og byggeindstillinger; kan bygges til en eksekverbar fil.

Flere oplysninger

Xojo projekter kan gemmes i tre forskellige formater: Projekt (tekst), Binary og XML. Hvis du ikke har en produktlicens, kan du kun gemme i det binære format, som minder meget om det gamle binære format fra Real Studio.

For at oprette XOJO_BINARY_PROJECT-filen skal du vælge Fil → Nyt projekt..., navngive programmet og klikke på "OK". After you create the project, select File → Save As..., choose the save location, and click Save.

NOTE: REAL Software Real Studio became Xojo, Inc. Xojo in 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_BINARY_PROJECT Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_BINARY_PROJECT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_binary_project er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo Binary Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.