Vigtigste : Filudvidelser : .xojo_binary_menu Fil

.xojo_binary_menu Filudvidelse

FiltypeXojo Binary Menu File

Udvikler Xojo, Inc.
Kategori Developer Files
Format N/A

.XOJO_BINARY_MENU option nummer

Menufil oprettet af Xojo, en softwareudvikler IDE; erstattede .RBM filtypenavnet; lagrer binære data til et skrivebordsprogram menubar, der udvikles i Xojo IDE; indeholder oplysninger såsom menuer, elementer, adfærd og platformsspecifikke genveje.

Flere oplysninger

Xojo projekter kan gemmes i tre forskellige formater: Projekt (tekst), binært format og XML. Det valgte format dikterer menuformatet. Hvis du ikke har en produktlicens, kan du kun gemme i det binære format, som minder meget om det gamle binære format fra Real Studio.

For at oprette en XOJO_BINARY_MENU-fil skal du klikke på fanen for den menulinje, du ønskede at eksportere, vælge File → Export [menulinjens navn]..., vælg gemmerplacering, navngiv filen, og klik på Save.

For at importere XOJO_BINARY_MENU-filen skal du vælge File → Import, navigere til din filplacering og klikke på Import.

NOTAT: REAL Software Real Studio blev Xojo, Inc. Xojo i 2013.

Programmer, der åbnes XOJO_BINARY_MENU Filer
Windows
Xojo
Linux
Xojo
Macintosh
Xojo

Om XOJO_BINARY_MENU Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xojo_binary_menu er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xojo Binary Menu File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.