Vigtigste : Filudvidelser : .xpll Fil

.xpll Filudvidelse

FiltypePull-Planner Data File

Udvikler American Polywater
Kategori Data Files
Format N/A

.XPLL option nummer

En XPLL-fil er en datafil, der er oprettet af Pull-Planner, et program, der bruges til at beregne kabeltrækspænding og sidevægstryk med henblik på at designe ledningssystemer og planlægge kabeltrækninger. Den indeholder kabel- og ledningsdata, databeregninger og et resumé for kablet og ledningerne.

Flere oplysninger

American Polywater har specialiseret sig i fremstilling af smøremidler til kabeltræk, rengøringsmidler, tætningsmidler og byggekemikalier til brug i elektriske ledninger i bygninger eller jernbaner. Pull-Planner er en software udviklet af American Polywater til beregning af spændingsskøn til hjælp ved udformning af ledningssystemer planlægning af kabeltrækninger. Planlægningen kan bidrage til at spare tid og penge ved at reducere hvælvinger, trækopsætninger og splejsninger. Dette sikrer, at installationsspændinger ikke vil beskadige kablet.

Programmer, der åbnes XPLL Filer

Om XPLL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xpll er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Pull-Planner Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.