Vigtigste : Filudvidelser : .xsf Fil

.xsf Filudvidelse

Filtype1InfoPath Form Definition File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er XSF fil?

Fil, der bruges af InfoPath, et program til oprettelse af formularer; angiver indhold, egenskaber og struktur for formularskabelonen (.XSN-fil); lagres som en af filerne inde i XSN-skabelonen; overholder InfoPath XSF-skemaet (en .XSD-fil), der er udgivet af Microsoft.

Flere oplysninger

De fleste gange genereres og vedligeholdes XSF-filer automatisk af InfoPath-softwaren. Nogle gange redigerer formularudviklere dog XSF-filer manuelt for at udvide funktionaliteten af formularskabelonerne.

Programmer, der åbnes XSF Filer

Filtype2Cal3D XML Skeleton File

Udvikler Cal3D
Kategori 3D Image Files
Format XML

.XSF option nummer 2

Tredimensionel modelfil oprettet ved hjælp af Cal3D, et open source-animationsprogram til figurer; indeholder forældre til barn-relationer mellem figurens skeletknogler (torso, ben, arme osv.); bruges til at skabe figurbevægelser.

Flere oplysninger

XSF-filer gemmer skeletdataene ved hjælp af XMl-formatering, mens Cal3D-skelet .CSF-filer bruger et binært format.

Programmer, der åbnes XSF Filer

Om XSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xsf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cal3D XML Skeleton File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.