Vigtigste : Filudvidelser : .csf Fil

.csf Filudvidelse

Filtype1GeoMedia Coordinate System File

Udvikler Intergraph
Kategori GIS Files
Format N/A

Hvad er CSF fil?

Koordinatsystemfil, der anvendes af GeoMedia, et GIS program, der anvendes til at analysere geografiske oplysninger og producere kort; indeholder koordinatsystemet for en outputdatafil, der ikke har noget system på plads; indeholder koordinatsystemets basisslagertype, som enten er Geographic, Projection eller Geocentric.

Flere oplysninger

En CSF-fil bruges til at definere koordinatsystemet for inputdata uden et angivet koordinatsystem. Den oprettes, når inputdataene eksporteres til et outputdataformat, f.eks. MicroStation V7-formatet. Når den eksporteres, genereres CSF-filen på samme sted som outputfilen/filerne.

BEMÆRK: For at oprette eller redigere en CSF-fil skal du bruge hjælpeprogrammet "Definer koordinatsystemfil", der følger med GeoMedia-softwaren.

Fælles CSF Filnavne

ExportDGN.csf - CSF-filen bærer dette navn, hvis der produceres flere outputfiler. Hvis der kun produceres en outputfil, bliver CSF-filen navngivet med samme navn som outputfilen.

Programmer, der åbnes CSF Filer

Filtype2Adobe Color Settings File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.CSF option nummer 2

En CSF-fil er en fil med farvehåndteringsindstillinger, der bruges af Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator. Den indeholder politikker for farvebilleder, f.eks. definitioner af webgrafikfarver, ColorSync-farver, prepress-farver for forskellige lande og andre farveindstillinger. CSF-filer bruges til at opnå farvekonsistens mellem billeder og udskrifter.

Flere oplysninger

NOTAT: CSF-filer kan deles mellem Photoshop, InDesign og Illustrator. De kan også administreres ved hjælp af programmet Adobe Bridge.

Programmer, der åbnes CSF Filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe InDesign

Filtype3Content Sealed Format

Udvikler Informative Graphics
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.CSF option nummer 3

Sikkert 2D-billedformat, der er en kopi af kildebilledfilen; kan indlejre udskrifts- og vandmærkebannere, begrænse udskrivning og kopiering og kan indeholde en udløbsdato; kan også være beskyttet med adgangskode; bruges til sikker fildeling.

Programmer, der åbnes CSF Filer

Filtype4Cal3D Binary Skeleton File

Udvikler Cal3D
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.CSF option nummer 4

3D-skeletfil, der er oprettet ved hjælp af Cal3D open source-animationssoftware til figurer; gemmer en liste over knogler i form af et forhold mellem forældre og børn; bruges af animationskomponenten til at skabe bevægelser af hoved, torso, ben, arme og hænder.

Flere oplysninger

Cal3D-skeletfiler kan også udtrykkes i en XML-form ved hjælp af .XSF-filer.

Programmer, der åbnes CSF Filer

Om CSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.csf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cal3D Binary Skeleton File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.