Vigtigste : Filudvidelser : .zs6 Fil

.zs6 Filudvidelse

FiltypeZSNES Slot 6 Saved State File

Udvikler ZSNES
Kategori Game Files
Format Binary

.ZS6 option nummer

Save state-fil oprettet af ZSNES, et SNES-emulatorprogram; indeholder et øjebliksbillede af save state fra et emuleret SNES-spil; bruges til at gemme og indlæse spilforløb; kan bruges til at gemme state på et hvilket som helst tidspunkt under spillet.

Flere oplysninger

ZSNES tilbyder adskillige save states fra 0 til 99 (filendelser .ZS0, .ZS1, .ZS2 osv.). Hvis du vil ændre den save state slot-fil, der bruges, skal du trykke på "F3"-tasten og bruge piletasterne til at navigere til den ønskede tilstand.

BEMÆRK: En ZSNES-save state er ikke det samme som en save state i spillet. Et spil tillader måske kun brugeren at gemme en tilstand ved bestemte milepæle i spillet, mens ZSNES-gemmer kan oprettes når som helst under spillet.

Programmer, der åbnes ZS6 Filer
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Om ZS6 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.zs6 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ZSNES Slot 6 Saved State File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.