Vigtigste : Filudvidelser : .3dc Fil

.3dc Filudvidelse

Filtype1RacerMate 3D Course File

Udvikler RacerMate
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er 3DC fil?

Træningsbanefil, der anvendes af Computrainer 3D, en simuleringssoftware til RacerMates CompuTrainer og Velotron elektroniske cykelergometre/trænere; indeholder en racerbane, herunder vej- og højdekarakteristika; bruges til lagring af reelle baner i den virkelige verden samt rehabiliteringsbaner til fysioterapi.

Flere oplysninger

RacerMate-software interagerer med en stationær motionscykel og reagerer på bevægelser, når brugeren træder i pedalerne og styrer cyklen. På denne måde kan ryttere træne til cykelløb ved hjælp af simulering.

Programmer, der åbnes 3DC Filer

Filtype2iGO 3D Building File

Udvikler NNG
Kategori GIS Files
Format N/A

.3DC option nummer 2

GPS datafil, der anvendes af iGO-softwaren; indeholder 3D-bygningsdata og tilsvarende metadata; gemmes i \iGO\content\building\-mappen på navigationsenhedens lagringskort.

Flere oplysninger

BEMÆRK: NNG, udviklerne af iGO-produkterne, var tidligere kendt som Nav N Go.

Programmer, der åbnes 3DC Filer
Windows
Transfer to an NNG device via USB connection

Filtype33DCrafter Scene File

Udvikler Amabilis Software
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.3DC option nummer 3

Tredimensionel scene oprettet af 3DCrafter, et 3D-modellerings- og animationsprogram, der tidligere hed 3D Canvas; indeholder scenens geometri og omfatter former, materialer og lyseffekter; bruges til at skabe 3D-billeder og -animationer og kan eksporteres til en .AVI-fil.

Programmer, der åbnes 3DC Filer

Filtype43DCT 3D Image

Udvikler 3D Compression Technologies
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.3DC option nummer 4

Three-dimensional image created using the 3DCT 3D image compression software or the 3DCT modeling software plug-in; contains a compressed 3D image; used for reducing the file size of standard 3D formatted images and sharing them over email, which is useful for design reviews.

Flere oplysninger

3DCT can create 3DC files from several formats, including .STL, .PLY, .OBJ, .3DS, .LWO, .DXF, .VRML, and .OFF. It also can export Rhino .3DM files if the plugin is installed with Rhino.

NOTE: 3DC files can be viewed with the free 3DCT Viewer program.

Programmer, der åbnes 3DC Filer

Filtype5RoboCell Cell Setup File

Udvikler Intelitek
Kategori CAD Files
Format N/A

.3DC option nummer 5

Projektfil oprettet af RoboCell, et program, der bruges til SCORBOT-robotmodellering og -simulering; gemmer en konfiguration af 3D-robotkomponenter i en "arbejdscelle"; gør det muligt at køre et SCORBASE-program visuelt i et virtuelt 3D-miljø.

Flere oplysninger

RoboCell bruges til at integrere SCOREBASE-robotstyringssoftware med 3D-modellerings- og simuleringsmuligheder. Det bruges i uddannelsesmiljøer.

BEMÆRK: Robocell er blevet udgået.

Programmer, der åbnes 3DC Filer
Windows
Intelitek RoboCell

Om 3DC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.3dc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype RoboCell Cell Setup File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.