Vigtigste : Filudvidelser : .act Fil

.act Filudvidelse

Filtype1ADPCM Compressed Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er ACT fil?

Audioformat, der optages af visse stemmeoptagere og MP3-afspillere; komprimeret ved hjælp af Adaptive Differential Pulse Code Modulation.

Programmer, der åbnes ACT Filer
Windows
Logipole Konvertor
Audials One

Filtype2DS Game Maker Action File

Udvikler Invisionsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.ACT option nummer 2

Fil, der bruges af DS Game Maker, et program, der bruges til at skabe Nintendo DS-spil; indeholder en spilhandling skrevet i C; bruges til at vise grafik, afspille lyde, skabe overgange og styre spillogik samt andre handlinger.

Flere oplysninger

Brugerdefinerede handlinger kan oprettes ud fra skabeloner, der leveres i DS Game Maker Action Editor-grænsefladen. ACT-filer gemmes i \Actions\-mappen i DS Game Maker-installationen.

Act-filer gemmes med en tilsvarende .ACTX-fil, som indeholder en beskrivelse af handlingen.

Programmer, der åbnes ACT Filer

Filtype3Adobe Color Table File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.ACT option nummer 3

Color lookup table (CLUT)-fil, der bruges af Adobe Photoshop, et program til redigering af rastergrafik; gemmer en samling foruddefinerede farver; bruges til at anvende en CLUT på et billede i dialogboksen "Gem til web" i Photoshop.

Flere oplysninger

ACT-filer bruges til optimering af billeder til webpublicering. Ved at tilføje eller reducere antallet af farver i CLUT'en kan brugerne undersøge billedets kvalitet i forhold til den resulterende filstørrelse, inden de gemmer det.

Adobe-farvetabeller kan indlæses i dialogboksen Gem til web ved at vælge menuen Farvetabel og vælge Lad farvetabel.... Flere foruddefinerede ACT-filer er inkluderet i Photoshop-installationen i mappen /Presets/en_US/Save for Web Settings/Color Tables/.

NOTAT: CLUT-filer bruges af nogle billedformater i dialogboksen Gem til web, f.eks. .GIF. De bruges dog ikke af .JPG og .PNG filer.

Programmer, der åbnes ACT Filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtype4Alma CAD/CAM Document

Udvikler Alma
Kategori CAD Files
Format N/A

.ACT option nummer 4

CAD-dokument oprettet af Alma CAD/CAM-softwareprodukter som f.eks. act/cut, act/weld og act/tubes; indeholder CAD/CAM-data, der specificerer instruktioner til 3D-skæremaskiner eller svejserobotter; kan omfatte laser-, plama-, vandstråle- og flammeteknologier.

Programmer, der åbnes ACT Filer

Filtype5Genesis3D Actor File

Udvikler Eclipse Entertainment
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.ACT option nummer 5

Tredimensionel karakter eller "skuespiller", gemt i Genesis 3D-formatet; kan indeholde objektbevægelser, skind og materialer; skuespillerfiler kan oprettes direkte i Genesis3D eller ved at konvertere andre 3D-formater til ACT-formatet ved hjælp af Genesis3D Actor Studio.

Flere oplysninger

Genesis3D er en open source real-time 3D renderingsmotor i realtid, der primært bruges til at skabe 3D-spil. Genesis 3D-motorpakken indeholder Actor Studio, Actor Viewer og andre filer. Der findes flere oplysninger på Genesis3D-webstedet.

Programmer, der åbnes ACT Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Eclipse Entertainment Genesis3D
Caligari trueSpace

Filtype6FoxPro Documenting Wizard Action Diagram

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.ACT option nummer 6

Viser de hierarkiske relationer i koden i et FoxPro-program; oprettet af guiden Dokumentering (menuen Værktøjer→Guiden→Dokumentering)

Programmer, der åbnes ACT Filer
Windows
Adobe Illustrator
chUmbaLum sOft MilkShape 3D
Microsoft Visual FoxPro
Macintosh
Adobe Illustrator

Om ACT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.act er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FoxPro Documenting Wizard Action Diagram, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.