Vigtigste : Filudvidelser : .adf Fil

.adf Filudvidelse

Filtype1ACT! Data File

Udvikler The Sage Group
Kategori Database Files
Format Binary

Hvad er ADF fil?

En ADF-fil er en databasefil, der er oprettet af ACT!, et CRM-program (Customer Relationship Management). Den indeholder kundekontaktdata såsom navne, e-mailadresser, forretningsoplysninger og relationshistorik. ADF-filer bruges til oplysninger om kunderelationer i et struktureret format.

Flere oplysninger

ADF-filer gemmes med en .ALF opslagsfil, som indeholder metadata, der er nødvendige for at navigere, sikkerhedskopiere og gendanne ACT!-databasen. ADF-filer kan også arkiveres i ACT!-database-backups, som bruger udvidelsen .BAK. ADF-filer bruger Microsoft SQL Server-formatering og ligner .MDF-filer.

NOTAT: Sage ACT! blev til Swiftpage Act! i 2013.

Programmer, der åbnes ADF Filer
Windows
Swiftpage Act!

Filtype2ESRI ArcInfo Binary Grid Format

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.ADF option nummer 2

Internt rasterdataformat, der anvendes af ESRI-produkter som ArcGIS, ArcView og ArcInfo Workstation; lagrer rumlige data som et binært gitter (rækker og kolonner af celler) og er en af flere ADF-filer, der tilsammen udgør det samlede gitter; anvendes til at repræsentere geografiske eller andre rumlige objekter som f.eks. kort og kortelementer.

Flere oplysninger

Et binært ArcInfo-gitter kan indeholde flere rasterlag, der danner en lagstak. Dette kan bruges til at overlejre forskellige visninger på overflader og udføre statistiske analyser af de geografiske data.

ADF-filer kan gemme metadata om rastersættet eller de faktiske rasterdata. Når du opretter et binært gitter, vil filerne med navnet dblbnd.adf, hdr.adf, sta.adf, vat.adf og w001001x.adf indeholder metadata om rastergitteret, mens filen w001001.adf indeholder de egentlige rasterdata. Disse filer er typisk adskilt i deres egen mappe, så de er lette at administrere som et helt rasterdækningssæt.

Programmer, der åbnes ADF Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Golden Software Surfer
TatukGIS Editor
TatukGIS Viewer
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype3Amiga Disk File

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.ADF option nummer 3

En ADF-fil er et disk image, der er oprettet på et Amiga-system. Den gemmer en nøjagtig kopi af en Amiga-formateret disk i AmigaDOS-dataspor med fast bredde. ADF-filer kan monteres som en fysisk disk ved hjælp af et Amiga-emuleringsprogram.

Flere oplysninger

ADF-filer kan oprettes på en Windows-pc ved hjælp af ADF Opus og åbnes ved hjælp af flere andre programmer, f.eks. WinUAE, WinFellow og Cloanto Amiga Forever.

Du kan installere unADF-værktøjet på et Linux Debian-operativsystem (OS) ved at indtaste følgende kommando i terminalen:

#sudo apt-get install unadf

Programmer, der åbnes ADF Filer
Windows
Cloanto Amiga Forever
WinUAE
WinFellow
ADF Opus
Linux
Cloanto Amiga Forever
E-UAE
unADF
Macintosh
The Unarchiver
Incredible Bee Archiver
Cloanto Amiga Forever
E-UAE
MaxUAE

Filtype4ARIS Express Document

Udvikler Software AG
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.ADF option nummer 4

En ADF-fil er et dokument, der er oprettet af Software AG ARIS Express, et gratis program, der bruges til at modellere analyse og styring af forretningsprocesser. Den indeholder et diagram, som består af symboler, der bruges til at modellere og organisere en forretningsrelateret proces.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .adf-fil i Software AG ARIS Express 2.4

ADF-fil åben i Software AG ARIS Express 2.4

ADF-filer kan bruges til at gemme en række forskellige modeltyper, f.eks. organisationsdiagrammer, datamodeller, whiteboards, systemlandskaber, proceslandskaber, forretningsprocesser og it-infrastrukturer. Du kan vælge mellem en række forskellige symboler for at organisere diagrammet bedst muligt. Nogle af de symboler, der kan tilføjes, er begivenheder, opgaver, delprocesser, dataobjekter, meddelelser, tekstannotationer, forbindelser og gateways.

ADF-filen gemmes i et proprietært format og er den primære filtype, der bruges til at eksportere diagrammer i ARIS Express. Programmet kan dog også eksportere diagrammer til andre formater, herunder .JPEG, .PNG, .PDF, og .EMF. Hvis du vil eksportere en ADF-fil til et af disse formater, skal du vælge Fil → Eksporter og vælge formatet.

Hvis du vil oprette en ADF-fil, skal du vælge Fil → Ny..., vælg modeltypen, og vælg derefter File → Save.

For at åbne en ADF-fil skal du vælge File → Open... og navigere til placeringen af ADF-filen. Du kan også vælge Fil → Modelhistorik for at åbne en model, der er åbnet for nylig.

Programmer, der åbnes ADF Filer

Filtype5Archimedes Disk File

Udvikler Acorn Computers
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.ADF option nummer 5

En ADF-fil er et disketteaftryk, der blev brugt af Archimedes-systemet, der blev inkluderet i Acorn Archimedes-hjemmecomputere i 1980'erne og 1990'erne. Den indeholder en nøjagtig kopi af en fysisk Archimedes-formateret diskette, som blev brugt til at distribuere software, f.eks. spil eller andre programmer.

Flere oplysninger

Computerfamilien Archimedes blev nedlagt i midten af 1990'erne. Men hvis du ejede en Archimedes-computer eller bare er en nysgerrig retro-tekniker, kan du måske montere en ADF-fil med en Archimedes emulator for at bruge softwaren.

Der findes flere Archimedes-emulatorer, som kan montere en ADF-fil. Nogle eksempler er Arculator, ArcEm og Archie.

Programmer, der åbnes ADF Filer
Windows
Arculator
Archie
Macintosh
ArcEm

Om ADF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.adf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Archimedes Disk File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.