Software : E-UAE : E-UAE

E-UAE

Udgave
(fra og med 2016-05-27)
0.8
Perrons
Licens Open Source
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Emuleringskern baseret på WinUAE
  • Støtte til uae-konfigurationsværktøjet
  • Integreret mus-hack-funktion

E-UAE er et open source-program, der er designet til at emulere Commodore Amiga-computere, en familie af personlige computere, der blev udgivet i 1980'erne og 1990'erne. Det er en version af UAE (Ubiquitous Amiga Emulator), som blev udgivet i 1995.

E-UAE indeholder en emuleringskerne baseret på WinUAE, som er Windows-porten af UAE Amiga Emulator. Kernen bringer mange af WinUAE's funktioner til Mac OS X og Linux. Programmet understøtter værktøjet "uae-configuration", der er fusioneret fra WinUAE, og som gør det muligt at forespørge og ændre UAE-indstillinger fra emuleringsmiljøet. Det indeholder også en integreret mouse-hack-funktion, der synkroniserer Amiga-musemarkøren med værtsmarkøren, når E-UAE kører på skrivebordet i et vindue.

For at kunne bruge E-UAE fuldt ud har du brug for et image af en version af Amiga Kickstart ROM, som er ophavsretligt beskyttet, så du skal eje en Amiga for at lave ROM-image eller købe et. Desuden er der ingen stabil support for E-UAE-softwaren, og udgivelserne er ophørt siden 2007. Så hvis du er opsat på at bruge E-UAE-programmet, skal du forberede dig på at støde på nogle betydelige bump på vejen.

▶ Primær filudvidelse

.adf – Amiga Disk File

▶ Andre filudvidelser brugt E-UAE 0.8

Understøttede filtyper
.ADZ Compressed Amiga Disk File
.FDI Amiga Disk Image
Yderligere relaterede filformater