Vigtigste : Filudvidelser : .cer Fil

.cer Filudvidelse

FiltypeInternet Security Certificate

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Binary

.CER option nummer

En CER-fil er en sikkerhedsfil, der leveres af en tredjepartscertificeringsmyndighed, f.eks. VeriSign eller Thwate, og som verificerer et websteds autenticitet. Den installeres på en webserver for at fastslå gyldigheden af et bestemt websted, der er hostet på serveren.

Flere oplysninger

CER-filer kan ses ved at klikke på låseikonet nær kanten af et browservindue, når man får adgang til et sikkert websted (sikre websteder bruger SSL-kryptering, hvilket ses af præfikset "https://" i URL).

Sikre certifikatoplysninger kan ses i Internet Explorer og Firefox ved at dobbeltklikke på låseikonet, der er placeret nær nederste højre hjørne af browservinduet. Hvis du vil se certifikatet i Safari, skal du klikke på låseikonet, der er placeret nær det øverste højre hjørne af browservinduet.

Programmer, der åbnes CER Filer
Windows
Adobe Acrobat
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Microsoft Edge
Linux
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Safari
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Apple Keychain Access
iOS
Apple Safari

Om CER Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cer er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Internet Security Certificate, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.