Vigtigste : Filudvidelser : .cer Fil

.cer Filudvidelse

FiltypeInternet Security Certificate

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Binary

.CER option nummer

En CER-fil er en sikkerhedsfil, der leveres af en tredjeparts certifikatmyndighed, som VeriSign eller Thwate, der verificerer ægtheden af et websted. Det er installeret på en webserver for at fastslå gyldigheden af et bestemt websted hostet på serveren.

Flere oplysninger

CER-filer kan ses ved at klikke på låsikonet nær kanten af et browservindue, når de får adgang til et sikkert websted (sikre websteder bruger SSL-kryptering, som det ses af "https: //" præfiks i URL'en).

Sikker certifikatinformation kan ses i Internet Explorer og Firefox ved at dobbeltklikke på låsikonet i nærheden af nederste højre hjørne af browservinduet. For at få vist certifikatet i Safari skal du klikke på låsikonet i nærheden af det øverste højre hjørne af browservinduet.

Programmer, der åbnes CER Filer
Windows
Adobe Acrobat
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Microsoft Edge
Linux
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Safari
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Apple Keychain Access
iOS
Apple Safari

Om CER Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cer er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Internet Security Certificate, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.