Vigtigste : Filudvidelser : .cwt Fil

.cwt Filudvidelse

Filtype1Cakewalk SONAR Template

Udvikler Cakewalk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er CWT fil?

Skabelon oprettet af Cakewalk SONAR, et program til digital audio workstation (DAW); indeholder forud- eller brugerdefinerede indstillinger; bruges til redigering af musik og lydprøver; indeholder indstillinger for forskellige lydeffekter såsom input gain/pan, lydstyrke, tempo og højttalerudgange.

Flere oplysninger

For at oprette din egen skabelon med CWT-udvidelsen, tilpasse dine indstillinger, vælg Fil → Gem eller Gem som..., navngiv din fil, vælg gemmeplacering (eller lad den være standardplacering i programmappen), klik på rullemenuen "Gem som type", vælg "Skabelon", og klik på Save.

For at åbne din CWT-fil skal du vælge Fil → Åbn..., naviger til din CWT-fil, eller klik på rullemenuen "Gå til mappe" og vælg "Skabelonfiler", hvis du har gemt din fil på standardplaceringen i programmappen, og klik på Open.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Windows
Cakewalk SONAR

Filtype2ChordWizard Template

Udvikler ChordWizard Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.CWT option nummer 2

Skabelon, der bruges af Songtrix, et program, der bruges til at lære om og skabe musik; gemmer indstillingerne for et rapportdesign for at opretholde en ensartet visuel stil, når rapporter udskrives; indeholder symbolformation, størrelse, farver, skrifttyper, sporvalg og justeringsdata.

Flere oplysninger

Skabeloner bruges til design af tre forskellige rapporttyper, som er Staff Sheet, Lyric Sheet og Chord Street. Hver rapporttype har en anden samling af indstillinger, så skabelonerne er inkompatible med forskellige rapporter.

Du kan gemme en skabelon til rapportdesign ved at vælge Fil → Print... og klikke på Save... under i afsnittet "Template" (skabelon). Skabelonfilen kan gemmes hvor som helst, men bør gemmes i mappen "Templates" i programmappen for at være let tilgængelig til brug.

NOTAT: Songtrix er tilgængelig i bronze-, sølv- og guldudgaver, som er rettet mod begyndere, mellemliggende og avancerede brugere.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Windows
ChordWizard Songtrix

Filtype3ClarisWorks Texture File

Udvikler ClarisWorks
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.CWT option nummer 3

Fil oprettet af ClarisWorks, et program, der bruges til tekstbehandling, redigering af regneark og tegning; indeholder teksturer, som tegnefunktionen i ClarisWorks henviser til.

Flere oplysninger

NOTAT: ClarisWorks blev til AppleWorks i 1998. AppleWorks blev derefter opløst i Apples iWork Suite. Den sidste opdatering af AppleWorks kom i januar 2004 med version 6.2.9 til Mac.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Om CWT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cwt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ClarisWorks Texture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.