Vigtigste : Filudvidelser : .cwt Fil

.cwt Filudvidelse

Filtype1Cakewalk SONAR Template

Udvikler Cakewalk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er CWT fil?

Skabelon oprettet af Cakewalk SONAR, en digital audio arbejdsstation (DAW) applikation; indeholder præ- eller brugerdefinerede indstillinger; bruges til redigering af musik og lydprøver indeholder indstillinger for forskellige lydeffekter som input gain / pan, volume, tempo og speaker outputs.

Flere oplysninger

For at oprette din egen skabelon med CWT-udvidelsen skal du tilpasse dine indstillinger, vælge Filer → Gem eller Gem som ..., navngiv din fil, vælg den gemte placering (eller lad den være som standardplacering i programmet mappe), klik på rullemenuen Gem som type, vælg "Skabelon", og klik på Gem.

For at åbne din CWT-fil skal du vælge Filer → Åbn ..., navigere til din CWT-fil, eller klik på "Gå til mappe" rullemenuen og vælg "Skabelonfiler", hvis du gemte din fil i standardplaceringen i programmappen, og klik på Åbn.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Windows
Cakewalk SONAR

Filtype2ChordWizard Template

Udvikler ChordWizard Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.CWT option nummer 2

Skabelon, der bruges af Songtrix, et program der bruges til at lære om og skabe musik; gemmer indstillingerne for et rapportdesign for at opretholde en konsistent visuel stil, når der udskrives rapporter; omfatter symboldannelse, dimensionering, farver, skrifttyper, sporvalg og justeringsdata.

Flere oplysninger

Skabeloner bruges til udformning af tre forskellige rapporttyper, som er Staff Sheet, Lyric Sheet og Chord Street. Hver rapporttype har en anden samling af indstillinger, så skabelonerne er uforenelige med forskellige rapporter.

Du kan gemme en rapportdesignskabelon ved at vælge Filer → Udskriv ... og klikke på Gem ... under i afsnittet "Skabelon". Skabelonfilen kan gemmes overalt, men skal gemmes i mappen "Skabeloner" i applikationsmappen for at være let tilgængelig til brug.

BEMÆRK: Songtrix er tilgængelig i bronze, sølv og guldudgaver , der er rettet mod begyndere, mellemliggende og avancerede brugere.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Windows
ChordWizard Songtrix

Filtype3ClarisWorks Texture File

Udvikler ClarisWorks
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.CWT option nummer 3

Fil oprettet af ClarisWorks, et program til tekstbehandling, regnearkredigering og tegning; indeholder teksturer refereret af tegnefunktionen i ClarisWorks.

Flere oplysninger

BEMÆRK: ClarisWorks blev AppleWorks i 1998. AppleWorks blev derefter opløst i Apples iWork Suite. Den sidste opdatering til AppleWorks kom i januar 2004 med version 6.2.9 til Mac.

Programmer, der åbnes CWT Filer
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Om CWT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cwt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ClarisWorks Texture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.