Software : ChordWizard : ChordWizard Songtrix

ChordWizard Songtrix

Udgave
(fra og med 2018-09-06)
4
Perron
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Import og eksport til MIDI format og eksporter til WAV og MP3 formater
  • Opret musik ved hjælp af "visuelle begivenheder" eller personale notation
  • Anvend sangstilstande, som f.eks. Country, Funk, Techno og Blues
  • Lær fundamentet af musikens sammensætning gennem biblioteket med vejledninger
  • Del din musik med et aktivt fællesskab af brugere i ChordWizard-netværket

ChordWizard Songtrix er et program, der bruges til at lære om og skabe musik. Den fås i bronze, sølv og guld udgaver, der er rettet mod begyndere, mellemliggende og avancerede brugere. Bronze-udgaven er gratis, men giver ikke så mange funktioner som sølv- og guldudgaven, der kræver køb. Songtrix indeholder værktøjer, der hjælper dig med at udforske og forstå de forskellige aspekter af musikalsk sangskrivning, akkompagnement og improvisation. Programmet bruger sit eget proprietære format til sange, men kan importere og eksportere MIDI-formatet. Det kan også eksportere til WAVE-format til cd-brænde og MP3-format til deling til bærbare MP3-afspillere.

Programmet giver faner, der giver dig mulighed for hurtigt at navigere til flere forskellige funktioner. Du kan skifte mellem forskellige visninger af dine kompositioner, afhængigt af om du vil se din sang som en samling af "visuelle begivenheder" eller den traditionelle medarbejdernotation. Du kan læse gennem tutorials, der går igennem fundamentet for at komponere musik. Du kan også få adgang til ChordWizard-netværket, som lader dig dele din musik med andre brugere og downloade sange og stilarter, der er oprettet af professionelle musikere.

Songtrix er et kompakt og nyttigt program til at lære og lave din egen musik. Den indeholder nyttige værktøjer og vejledninger og et aktivt brugersamfund. Det giver dog ikke de avancerede funktioner i en Adobe Audition eller Avid Pro Tools DAW. Derfor skal du tjekke den gratis bronzeudgave af ChordWizard Songtrix, hvis du er en nybegyndermusiker, ellers kan mere musikalske kompositionsprogrammer findes andre steder.

Opdateret: 6. september 2018

▶ Andre filudvidelser brugt ChordWizard Songtrix 4

Understøttede filtyper
.CWT ChordWizard Template
.CWS ChordWizard Song
.CWY ChordWizard Style
Yderligere relaterede filformater