Vigtigste : Filudvidelser : .d Fil

.d Filudvidelse

Filtype1D Source Code File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er D fil?

Kildekode skrevet i programmeringssproget D; ligner C++, men er også påvirket af C#, Java og Eiffel; kan åbnes og redigeres i en teksteditor, men kræver en D-kompiler for at blive kompileret til et eksekverbart program.

Programmer, der åbnes D Filer
Windows
Code Blocks
IDM UltraEdit
Linux
Code Blocks
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
Lemkesoft GraphicConverter
Code Blocks
IDM UltraEdit

Filtype2Source Dependency File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.D option nummer 2

En D-fil er en kildeafhængighedsfil, der genereres af GCC, en GNU C-compiler. Den indeholder afhængigheder i almindelig tekst, der beskriver de filer, der blev brugt til at oprette kompilerede objekter (.O-filer) af en C-compiler. D-filer genereres automatisk, når -MMD-flaget er aktiveret, når der kompileres med GCC.

Flere oplysninger

D-filer bruges typisk af GNU Make, et værktøj, der bruges til at styre oprettelsen af eksekverbare filer og andre ikke-kildefiler i et program. D-filer kan også åbnes af enhver teksteditor, da de lagrer almindelig tekst.

Programmer, der åbnes D Filer

Om D Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.d er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Source Dependency File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.