Software : Code Blocks : Code Blocks

Code Blocks

Udgave
(fra og med 2018-12-13)
13
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Orienteret mod C, C ++ og Fortran sprog
  • Meget udvidelig funktionalitet
  • Støtte til flere kompilatorer som Microsoft Visual C ++
  • Nyttige fejlretningsfunktioner såsom trådskifte og brugerdefineret hukommelsesdump

Code Blocks er et IDE-program til C, C++ og Fortran. Det er bygget til at tilbyde udvidelsesmuligheder gennem installation eller kodning af plugins.

Code Blocks er skrevet i C++ og understøtter C, C++ og Fortran-sprog out of the box. Det er meget udvideligt gennem en uendelig mængde plugins, der giver yderligere programsprogsunderstøttelse og funktionalitet. Det giver understøttelse for flere kompilatorer, såsom GCC, Microsoft Visual C++, Digital Mars og flere. Code Blocks har også et hurtigt brugerdefineret build-system, der gemmer sine data XML-baserede projektfiler med .CBP-udvidelsen.

Applikationens debugger har komplet støtte til breakpoint, herunder kode- og data breakpoints. Programmet viser også lokale funktionssymboler og -argumenter og giver brugerdefinerede ure og brugerdefinerede hukommelsesdump til programdebugging. Ud over disse elementer har Code Blocks en grænseflade med faneblade, syntaksfremhævning og kodekomplettering for at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt.

Code Blocks er et kompetent IDE, der kan udvides gennem plugins for at give yderligere funktionalitet. Det er et let program, der giver nyttige kompilerings-, debugging- og UI-funktioner. Code Blocks er et pålideligt program uanset platformen.

▶ Primær filudvidelse

.cbp – Code::Blocks Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Code Blocks 13

Understøttede filtyper
.C C/C++ Source Code File
.CPP C++ Source Code File
.DEPEND Code::Blocks Dependencies File
.D D Source Code File
.H C/C++/Objective-C Header File
.HPP C++ Header File
.PCH Precompiled Header File
.WORKSPACE Code::Blocks Workspace File
Yderligere relaterede filformater