Vigtigste : Filudvidelser : .pch Fil

.pch Filudvidelse

Filtype1Nastran Punch Output File

Udvikler MSC Software
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er PCH fil?

Outputfil oprettet af MSC Nastran, et strukturanalyseprogram, der gør det muligt at teste integriteten af forskellige strukturer såsom rumfartøjer eller bygninger; indeholder forskellige typer dataoutput afhængigt af det kort (svarende til en kommando), der køres.

Flere oplysninger

Et eksempel på et kort er XYPUNCH, som vil oprette et output af X- og Y-akse data, f.eks. størrelse vs. frekvens. Indholdet af den PCH-fil, der oprettes fra dette kort, ville bestå af to typer data. Den første type vil ligne .F06-filen, med modeformer, statiske forskydninger og gitterpunktspændingsdata, men i et andet format end F06-filen. Den anden type output vil vise størrelsen i forhold til frekvensen, hvilket hjælper med at plotte responskurven i et regneark.

Programmer, der åbnes PCH Filer

Filtype2Precompiled Header File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.PCH option nummer 2

Indeholder programmeringskode, som der henvises til i en kildekode-fil, ofte ved hjælp af et #include præprocessordirektiv; kan henvise til andre header-filer (.H) og andre ressourcer.

Flere oplysninger

PCH-filer bruges af Microsoft Visual C++ og andre softwareudviklingsprogrammer, f.eks. Apple Xcode. PCH-filer, der anvendes af Xcode, kaldes Prefix Header-filer og hedder typisk "[navn]_Prefix.pch."

Programmer, der åbnes PCH Filer
Windows
Code Blocks
Linux
Code Blocks
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple Xcode
Code Blocks

Om PCH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.pch er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Precompiled Header File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.