Vigtigste : Filudvidelser : .dcp Fil

.dcp Filudvidelse

Filtype1Delphi Compiled Package

Udvikler Embarcadero Technologies
Kategori Developer Files
Format Binary

Hvad er DCP fil?

Binær fil, der består af den egentlige kompilerede pakke; indeholder symbolinformation og yderligere headerinformation; kræves af Delphi IDE for at bygge et projekt.

Programmer, der åbnes DCP Filer
Windows
Embarcadero Delphi

Filtype2Adobe DNG Camera Profile

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.DCP option nummer 2

Digital negativ (DNG) kameraprofil, der anvendes af Adobe-produkter til billedredigering, f.eks. Adobe Photoshop og Lightroom; indeholder de oprindelige indstillinger for farvegengivelse ved import af et RAW digitalt foto; beskriver fortolkningen af farveoplysninger for digitale råbilleddata.

Flere oplysninger

Adobe offentliggør flere DNG-kameraprofiler på deres websted. Disse profiler kan bruges til at importere rå billeder fra forskellige typer digitale kameraer. Brugerdefinerede profiler kan oprettes ved hjælp af Adobes DNG Profile Editor, et gratis program, der fås hos Adobe.

BEMÆRK: Mange RAW-formater for digitale billeder kan konverteres til .DNG-formatet, som er en offentligt tilgængelig arkiveringsstandard udviklet af Adobe Systems.

Programmer, der åbnes DCP Filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe DNG Profile Editor

Om DCP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dcp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe DNG Camera Profile, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.