Vigtigste : Filudvidelser : .dem Fil

.dem Filudvidelse

Filtype1Video Game Demo File

Udvikler Valve
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er DEM fil?

En DEM-fil er en spilgennemspilningsfil, der oprettes af forskellige first-person shooter-spil og mest populært af Counter-Strike (understøttet af Valves Source-spilmotor). DEM-filer bruges til at optage en spillers perspektiv i et single- eller multiplayer-spil, som derefter kan deles med andre.

Flere oplysninger

For at afspille en Counter-Strike DEM-fil i Windows skal du først placere den i cstrike\ installationsmappen. Start derefter Counter-Strike, og åbn konsolvinduet. I konsolvinduet skal du skrive viewdemo demoname, hvor "demoname" er filnavnet uden udvidelsen ".dem".

DEM-filer bruges også af Hexen II, Quake og Unreal Tournament. Filerne kan dog kun afspilles i det spil, som demoen blev oprettet til.

NOTAT: DEM-filer oprettet af Source engine-spil, såsom Counter-Strike, kan åbnes i VirtualDub for at afspille video-ramesekvensen og optage den til andre outputformater, såsom .AVI. Der er en størrelsesbegrænsning på 2 GB for AVI-videoer, der er oprettet af Valves source-motor. Du kan installere Apple QuickTime-komponenten for at kode .H264 codec'et for at undgå størrelsesbegrænsningen.

Programmer, der åbnes DEM Filer
Windows
Epic Games Unreal Tournament
Valve Counter-Strike
id Software Hexen 2
VirtualDub
Macintosh
id Software Quake
Epic Games Unreal Tournament

Filtype2Digital Elevation Model

Udvikler USGS
Kategori GIS Files
Format N/A

.DEM option nummer 2

Indeholder kortdata med højdeoplysninger; anvendes af US Geological Survey.

Programmer, der åbnes DEM Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
TatukGIS Viewer
MicroMouse AccuTrans 3D
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Om DEM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dem er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Digital Elevation Model, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.