Software : Epic Games : Epic Games Unreal Tournament

Epic Games Unreal Tournament

Udgave
(fra og med 2015-07-09)
1
Perrons
Licens Commercial
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Single player og multiplayer arena kamp gameplay
  • Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag og Last Man Standing game modes
  • Bots, der kan tilpasses fra at ændre deres navn og udseende til at ændre deres vanskeligheder

Epic Games Unreal Tournament er et First Person Shooter-spil (FPS). Det blev oprindeligt udgivet til Windows i 1998 og er nu tilgængeligt via Steam.

Unreal Tournament sætter dig op mod dine modstandere med frenetisk "King of the Hill"-gameplay, der minder om Quake III Arena. Spillet fokuserer primært på head-to-head multiplayer deathmatches, men indeholder også en singleplayer-kampagne, der består af en række arena-kampe mod bots. De fremhævede spiltyper omfatter Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Last Man Standing, Domination og Assault.

Unreal Tournament giver dig mulighed for at tilpasse robotterne ved at ændre deres navne, opmærksomhed, udseende og våbenpræferencer. Endnu vigtigere er det, at du kan vælge deres sværhedsgrad fra Novice til Hardcore Modes, der gør modstanderrobotterne langsommere og svagere eller hurtigere og stærkere, alt efter hvor stor en udfordring du ønsker.

Unreal Tournament overbeviste mange FPS-fans og blev årets spil i 1999. Spillet blev spillet i World Cyber Game i 2001 og 2002 og gav efterhånden anledning til flere efterfølgere. Selv om grafikken ikke er i nærheden af nutidens tilbud, er Epic Games Unreal Tournament stadig et sjovt og actionfyldt FPS-spil.

▶ Primær filudvidelse

.dem – Video Game Demo File

▶ Andre filudvidelser brugt Epic Games Unreal Tournament 1

Understøttede filtyper
.EST_UAX Spanish Unreal Audio Package
.T3D Unreal Engine 3D Object File
.UAX Unreal Audio Package
.U Unreal Tournament Class Package
.UXX Unreal Tournament Cache
.UMOD Unreal Tournament Module File
Yderligere relaterede filformater