Vigtigste : Filudvidelser : .dpx Fil

.dpx Filudvidelse

Filtype1Digital Picture Exchange File

Udvikler SMPTE
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hvad er DPX fil?

Kodak rasterbilledformat, der anvendes til overførsel af filmbilleder til et digitalt medie uden tab af kvalitet; også kaldet "Digital Moving Picture Exchange Bitmap"; eksporteres ofte som en billedsekvens, der indeholder en række stillbilleder.

Flere oplysninger

DPX-formatet blev oprindeligt udviklet af Kodak, men blev derefter forbedret og offentliggjort af SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers), som nu vedligeholder filformatet. DPX-filer ligner .CIN-filer, det oprindelige Kodak-format, men de indeholder yderligere oplysninger i filhovedet.

Programmer, der åbnes DPX Filer
Windows
XnViewMP
Adobe Photoshop
Adobe SpeedGrade
MAGIX VEGAS
Natron
Chaos Group Pdplayer
Linux
XnViewMP
Natron
Chaos Group Pdplayer
Macintosh
Apple Final Cut Pro
XnViewMP
Adobe Photoshop
Adobe SpeedGrade
Blackmagic Design Fusion for Mac
Lemkesoft GraphicConverter
Autodesk Smoke 2018
Natron
Chaos Group Pdplayer

Filtype2VASCO DIGIPASS File

Udvikler Vasco Data Security International
Kategori Data Files
Format Binary

.DPX option nummer 2

Fil, der anvendes af VASCO-software til sikker godkendelse af programmer og brugere over et netværk; indeholder en samling tokens samt adgangskodeparametre som f.eks. svarlængde, udfordringslængde og oplåsningsoplysninger.

Flere oplysninger

DPX-filer installeres på en server, hvor Vasco-softwaren befinder sig. Efter installationen bruger brugerne et sikkerhedstoken ud over deres loginoplysninger til at godkende adgangen til deres fjernprogrammer.

DPX-filer bruges typisk inden for forretningsprogrammer til sikkert at godkende brugere og mobile enheder fra fjernlokationer. De anvendes ofte i netbank-, e-handels- og offentlige onlineapplikationer.

Programmer, der åbnes DPX Filer
Windows
VASCO DIGIPASS
VASCO VACMAN
VASCO aXsGUARD
VASCO IDENTIKEY
VASCO DIGIPASS Pack

Filtype3DrawPlus Template

Udvikler Serif
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DPX option nummer 3

Skabelon til vektorbillede oprettet af DrawPlus, et grafisk redigeringsprogram; indeholder de samme oplysninger som en .DPP tegningsfil, men bruges som en skabelon til at oprette flere tegninger fra samme udgangspunkt.

Programmer, der åbnes DPX Filer

Om DPX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dpx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DrawPlus Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.