Vigtigste : Filudvidelser : .edl Fil

.edl Filudvidelse

Filtype1Edit Decision List File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format N/A

Hvad er EDL fil?

Videoredigeringsfil oprettet af programmer som Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer og Apple Final Cut Pro; gemmer en redigeringsbeslutningsliste (EDL), som angiver redigeringsvalg under produktionen; omfatter placeringen af kildevideodata og tidskoder for hvornår du skal bruge video; tillader det oprindelige projekt at blive genskabt i et separat redigeringssystem.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Der er variationer i EDL-formatet, som kan forårsage uforeneligheder mellem forskellige softwareprogrammer. En af de fælles specifikationer er CMX3600-formatet.

Programmer, der åbnes EDL Filer
Windows
Adobe Premiere Pro
Avid Media Composer
Adobe SpeedGrade
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Adobe Premiere Pro
Avid Media Composer
Adobe SpeedGrade

Filtype2EdLib Audio File

Udvikler Vibrants
Kategori Audio Files
Format N/A

.EDL option nummer 2

En EDL-fil er en lydfil, der er oprettet af Vibrants EdLib, en AdLib-editor, der emulerer Yamaha YM3812 eller OPL2, lydchip. Den indeholder et eller flere syntetiserede lydspor, der kan redigeres af EdLib og eksporteres som en .D00 komprimeret lydfil. EDL-filer indeholder også metadata, f.eks. Navnet på sangen og komponisten.

Flere oplysninger

EdLib-programmet kan bruges til at oprette og gemme EDL-filer. Du kan derefter lukke og genåbne dem for yderligere redigering. EDL-filer er typisk 3 til 9 KB i størrelse. Yamaha YM3812 lydchip blev oprettet af Yamaha i 1985. Den blev brugt i forskellige lydkort, herunder Sound Blaster, Pro AudioSpectrum (8 bit) , AdLib og i flere arkadespil.

BEMÆRK: EdLib blev udviklet af Jens-Christian Huug (JCH) af Vibrants.

Programmer, der åbnes EDL Filer

Om EDL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.edl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype EdLib Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.