Software : Avid : Avid Media Composer

Avid Media Composer

Udgave
(fra og med 2016-04-15)
8
Perrons
Licens Commercial
Kategori Video

Software Review

Hovedfunktioner

  • Indbygget støtte til H.264- og HDV-kodeker
  • Extensibility via bred vifte af plugins
  • 64-bit operation til jævn afspilning og hurtig gengivelse
  • Redigering af værktøjer til oprettelse af animationer, effekter osv.
  • 10-bit farvekorrigeringsværktøjssæt
  • Fjernsamarbejde med teammedlemmer i realtid

Avid Media Composer er et professionelt videoredigeringsprogram til Windows og Mac OS X. Du kan erhverve softwaren via et månedligt eller årligt abonnement eller eje programmet med en permanent licens.

Media Composer er en kraftfuld videoredigeringssoftware, der kan håndtere store mængder mediefiler. Programmet understøtter nativt flere codecs, såsom H.264 og HDV, men kræver installation af plugins for at udvide mængden af understøttede codecs. Media Composer tilbyder native 64-bit drift til smidig afspilning og hurtig gengivelse af forskellige medietyper fra analogt til digitalt bånd og 2K/4K/5K-optagelser.

Media Composer tilbyder en stor mængde videoredigeringværktøjer. Du kan oprette titler, animationer, effekter og 2D- eller 3D-kompositter. Redigeringsprogrammet tilbyder et 10-bit farvekorrektionsværktøjssæt, der hjælper dig med at matche og korrigere farverne nøjagtigt for hver optagelse. Programmet giver dig en programhåndtering, der hjælper dig med at administrere de plugins, software og tredjepartsprogrammer, der er installeret på dit system. Media Composer giver dig også mulighed for at samarbejde med teammedlemmer i realtid. Du kan fjernredigere, tagge, spore, dele og synkronisere medier og projekter med alle andre, der redigerer dit projekt, og du kan spore, dele og synkronisere dem.

Avid Media Composer er et videoprogram, der primært bruges af professionelle videoredaktører til at redigere nyhedspakker, udsendelser og film. Det giver dig en masse kontrol, hvilket er godt for professionelle, men kan være svært at lære for nybegyndere. Men hvis du er engageret i redigering og er villig til at lære, vil du opdage, at Avid Media Composer er et fantastisk redigeringsprogram til at skabe udsendelser og film.

▶ Primær filudvidelse

.avp – Avid Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Avid Media Composer 8

Understøttede filtyper
.AVX Avid Plugin File
.AAF Advanced Authoring Format File
.AVC Avid Media Composer Script
.AVV Avid Volume Bin File
.AVB Avid Bin File
.AFE Avid File Exchange File
.AVE Avid User File
.EDL Edit Decision List File
.MDB Avid Media Database
.MXF Material Exchange Format File
.OMF Open Media Framework File
Yderligere relaterede filformater
.ALE Avid Log Exchange File
.AVS Avid Project Preferences File
.PMR Avid Persisent Media Record File
.R3D REDCODE Video File
.STL Spruce Technologies Subtitle File