Vigtigste : Filudvidelser : .mdb Fil

.mdb Filudvidelse

Filtype1Microsoft Access Database

Udvikler Microsoft
Kategori Database Files
Format Binary

Hvad er MDB fil?

En MDB-fil er en databasefil, der er oprettet af Microsoft Access, et meget udbredt desktop-relationelt databaseprogram. Den indeholder databasestrukturen (tabeller og felter) og databaseposter (tabelrækker). MDB-filer kan også gemme dataindtastningsformularer, forespørgsler, gemte procedurer, rapporter og indstillinger for databasens sikkerhed.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .mdb-fil i Microsoft Access 2016

MDB-fil åben i Microsoft Access 2016

Access tilbyder visuelle værktøjer til oprettelse og udfyldning af databaser. Softwaren indeholder arbejdsgangsværktøjer til at lave online databasedrevne webapplikationer, som du kan offentliggøre på et Office 365-websted eller en Microsoft SharePoint-server. Access er inkluderet i nogle Microsoft Office-softwarepakker, men det er kun tilgængeligt til Windows. MDB-filer kan også importeres af en række andre programmer, f.eks. Mathematica og Visual Studio.

Du kan eksportere MDB-filer til filformatet .ACCDB ved blot at klikke på Fil → Gem som → Gem database som, vælge Access-filtypen og derefter klikke på Save As.

Programmer, der åbnes MDB Filer
Windows
Microsoft Access
Blue Marble Geographics Global Mapper
Microsoft Visual Studio
Microsoft Office
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
MDB Viewer Plus
Wolfram Research Mathematica
Freewind MDB Converter
Linux
SAS Institute SAS
Wolfram Research Mathematica
Kexi
mdb-export
Macintosh
Microsoft Office
MDB Viewer
Wolfram Research Mathematica
WEB
MDBopener.com

Filtype2Avid Media Database

Udvikler Avid Technology
Kategori Data Files
Format Binary

.MDB option nummer 2

Databasefil, der anvendes af flere forskellige Avid-softwareprodukter til videoredigering og efterbehandling; indeholder indekserede oplysninger om de medieaktiver, der anvendes af et videoredigeringsprojekt; anvendes som en cache, der sporer ressourcerne med opdaterede oplysninger.

Flere oplysninger

MDB-filer genereres automatisk af softwaren i de mapper, hvor medieaktiverne befinder sig. Hvis de slettes, genopbygger softwaren dem igen.

Programmer, der åbnes MDB Filer
Windows
Avid Media Composer
Macintosh
Avid Media Composer

Om MDB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mdb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Avid Media Database, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.