Vigtigste : Filudvidelser : .exl Fil

.exl Filudvidelse

Filtype1Export Lister File

Udvikler SysTools
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er EXL fil?

Fil, der bruges af Export Notes, et program, der bruges til at konvertere Lotus Notes-databaser til Microsoft Outlook-postkasser; indeholder en liste over .NSF Lotus Notes-filer, der er oprettet ved hjælp af værktøjet Export Lister, som er inkluderet i nogle versioner af Export Notes; bruges til at gemme en liste over filer, der skal konverteres.

Programmer, der åbnes EXL Filer
Windows
SysTools Export Notes

Filtype2JSDAI Inclusion or Exclusion List

Udvikler JSDAI
Kategori Developer Files
Format N/A

.EXL option nummer 2

Fil, der bruges af JSDAI, en API, der bruges til at manipulere data, der er gemt i EXPRESS-datamodelleringssproget; kan indeholde enten en inklusionsliste eller en eksklusionsliste over filer til projektet; bruges af compileren til at inkludere eller ignorere visse filer; hjælper udviklere, når der er mange projektfiler.

Flere oplysninger

JSDAI er tilgængelig som et selvstændigt værktøj eller som et plugin til Eclipse-udviklingssoftwaren. Udviklere kan også downloade kildekoden eller de kompilerede kernebiblioteks .JAR filer til brug for udvikling.

Programmer, der åbnes EXL Filer
Windows
Eclipse
Linux
Eclipse
Eclipse IDE for Java Developers
JSDAI
Macintosh
Eclipse

Om EXL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.exl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JSDAI Inclusion or Exclusion List, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.