Vigtigste : Filudvidelser : .fdx Fil

.fdx Filudvidelse

Filtype1Final Draft Document

Udvikler Final Draft
Kategori Text Files
Format XML

Hvad er FDX fil?

Dokument oprettet af Final Draft, et program, der bruges til at skrive filmmanuskripter, tv-episoder og teaterstykker; indeholder dokumenttekst, sideformatering og manuskriptnoter; gemt i et XML-format for at gøre det bærbart.

Flere oplysninger

Final Draft-dokumenter kan udskrives på kartotekskort eller navigeres efter scene ved hjælp af funktionerne Scene View og Scene Navigator.

Programmer, der åbnes FDX Filer
Windows
Final Draft
Macintosh
Final Draft

Filtype2Food Data Exchange File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format XML

.FDX option nummer 2

En FDX-fil er en datafil til udveksling af fødevarer, der bruges af forskellige kogebogsprogrammer, såsom Living Cookbook og Paprika Recipe Manager. Den indeholder opskriftsoplysninger, som kan omfatte rettens navn, antal portioner, ingredienser, mængde og proceduretekst. FDX-filer gemmes i XML-format.

Flere oplysninger

FDX-filer bruges til at eksportere opskriftsoplysninger i et format, der understøttes af andre kogebogsprogrammer. En FDX-fil oprettes, når en bruger vælger eksportmuligheden, og kan åbnes, når en bruger vælger importmuligheden.

Programmer, der åbnes FDX Filer

Om FDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Food Data Exchange File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.