Vigtigste : Filudvidelser : .fdx Fil

.fdx Filudvidelse

Filtype1Final Draft Document

Udvikler Final Draft
Kategori Text Files
Format XML

Hvad er FDX fil?

Dokument oprettet ved Final Draft, et program der bruges til at skrive filmskripter, tv-episoder og scenespil; indeholder dokumenttekst, sideformatering og script notater; gemt i et XML-format til bærbarhed.

Flere oplysninger

Endelige udkast dokumenter kan udskrives til indeks kort eller navigeres af scene ved hjælp af scenevisning og scene navigator funktioner.

Programmer, der åbnes FDX Filer
Windows
Final Draft
Macintosh
Final Draft

Filtype2Food Data Exchange File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format XML

.FDX option nummer 2

En FDX-fil er en fødevareudvekslingsdatafil, der anvendes af forskellige kogebogsprogrammer, såsom Living Cookbook og Paprika Recipe Manager. Den indeholder opskrift information, som kan indeholde skål navn, antal portioner, ingredienser, mængde og procedure tekst. FDX-filer gemmes i XML-format.

Flere oplysninger

FDX-filer bruges til at eksportere opskriftinformation i et format, som understøttes af andre kokbogsprogrammer. En FDX-fil oprettes, når en bruger vælger eksportindstillingen og kan åbnes, når en bruger vælger importindstillingen.

Programmer, der åbnes FDX Filer

Om FDX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fdx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Food Data Exchange File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.