Vigtigste : Filudvidelser : .fzp Fil

.fzp Filudvidelse

Filtype1Fritzing Part File

Udvikler Fritzing
Kategori CAD Files
Format N/A

Hvad er FZP fil?

Fil, der anvendes af Fritzing, et program, der bruges til at skabe interaktive elektronikdesigns; gemmer beskrivende oplysninger om en elektronikdel, som kan være en hvilken som helst del af et elektronikkredsløb; lagres også sammen med fire .SVG-filer, der indeholder de forskellige visninger (breadboard, diagram, PCB og parts bin) for delen.

Flere oplysninger

FZP-filer kan bruges til at dele dele dele med andre Fritzing-brugere.

Programmer, der åbnes FZP Filer
Windows
Fritzing
Linux
Fritzing
Macintosh
Fritzing

Filtype2Form•Z Plug-in

Udvikler AutoDesSys
Kategori Plugin Files
Format Binary

.FZP option nummer 2

Plugin-fil, der anvendes af form-Z, et program til 3D-overflade- og faststofmodellering; tilføjer ny funktionalitet til softwaren såsom automatisk tegning, udvælgelse eller ændring af modelkomponenter; kan dobbeltklikkes for at installere plugin'et.

Flere oplysninger

Form-Z-plugins oprettes ved hjælp af form-Z scripting language (FSL). Brugere kan oprette et .FSL-script og derefter kompilere scriptet til et plugin, der kan bruges af softwaren.

Programmer, der åbnes FZP Filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Om FZP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fzp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Form•Z Plug-in, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.