Vigtigste : Filudvidelser : .fzb Fil

.fzb Filudvidelse

Filtype1Casio FZ-1 Bank Dump

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er FZB fil?

"Dump" af alle lydbankdata, der er gemt i hukommelsen til en Casio FZ-1, et digitalt prøvetastatur, der blev udgivet af Casio omkring 1990.

Programmer, der åbnes FZB Filer

Filtype2Form•Z Project Backup File

Udvikler AutoDesSys
Kategori Backup Files
Format N/A

.FZB option nummer 2

Backup-fil oprettet af formularen • Z, en 3D solids og overflademodelleringsapplikation; gemmer en sikkerhedskopi af en formular • Z .FMZ projektfil; bruges til arkivering og til genoprettelse af projektet fra backup.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Formular • Z opretter også automatisk gemme filer med .FZA udvidelsen, der kan bruges til at genoprette et projekt, hvis en sikkerhedskopieringsfil er ældre end den sidste automatisk gemme.

Programmer, der åbnes FZB Filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtype3Fritzing Bin File

Udvikler Fritzing
Kategori CAD Files
Format XML

.FZB option nummer 3

Bin fil, der bruges af Fritzing, et program, der giver brugerne mulighed for at oprette interaktive elektronik design; gemmer information om elektroniske dele ( .FZP filer), som kan være en hvilken som helst del af et elektronik kredsløb; indeholder delnavn, modul ID, .PNG ikon for delen og geometriske koordinater.

Flere oplysninger

Bakkerne og de dele, der er gemt i hver bakke, vises i "Dele" -ruden på højre side af Fritzing-grænsefladen. Dele kan trækkes fra en kasse og paceres på en skitse. Du kan også tilføje dele til dine egne brugerdefinerede bakker og indlæse dem i Fritzing.

Programmer, der åbnes FZB Filer
Windows
Fritzing
Linux
Fritzing
Macintosh
Fritzing

Om FZB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fzb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Fritzing Bin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.