Vigtigste : Filudvidelser : .fzb Fil

.fzb Filudvidelse

Filtype1Casio FZ-1 Bank Dump

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er FZB fil?

"Dump" af alle lydbankdata, der er gemt i hukommelsen på et Casio FZ-1, et digitalt sampling-keyboard, der blev udgivet af Casio omkring 1990.

Programmer, der åbnes FZB Filer

Filtype2Form•Z Project Backup File

Udvikler AutoDesSys
Kategori Backup Files
Format N/A

.FZB option nummer 2

Backupfil oprettet af form-Z, et program til modellering af 3D-solider og overflader; gemmer en sikkerhedskopi af en form-Z .FMZ-projektfil; bruges til arkivformål og til at gendanne projektet fra en sikkerhedskopi.

Flere oplysninger

NOTAT: Form-Z opretter også automatisk gemte filer med udvidelsen .FZA, der kan bruges til at gendanne et projekt, hvis en backup-fil er ældre end den sidste automatisk gemte fil.

Programmer, der åbnes FZB Filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtype3Fritzing Bin File

Udvikler Fritzing
Kategori CAD Files
Format XML

.FZB option nummer 3

Bin-fil, der bruges af Fritzing, et program, der giver brugerne mulighed for at skabe interaktive elektronikdesigns; gemmer oplysninger om elektroniske dele (.FZP filer), som kan være en hvilken som helst del af et elektronikkredsløb; indeholder delens navn, modul-ID, .PNG ikonet for delen og geometriske koordinater.

Flere oplysninger

Bunkerne og de dele, der er gemt i hver enkelt bin, vises i ruden "Parts" i højre side af Fritzing interface. Delene kan trækkes fra en bin og paces på en skitse. Du kan også tilføje dele til dine egne brugerdefinerede bin'er og indlæse dem i Fritzing.

Programmer, der åbnes FZB Filer
Windows
Fritzing
Linux
Fritzing
Macintosh
Fritzing

Om FZB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fzb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Fritzing Bin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.