Vigtigste : Filudvidelser : .kb2 Fil

.kb2 Filudvidelse

FiltypeKleo Backup File

Udvikler Carroll-Net
Kategori Backup Files
Format Binary

.KB2 option nummer

Sikringsarkiv oprettet af Kleo Bare Metal Backup for Servers, et program, der bruges til at sikkerhedskopiere og klone computerfiler; kan gemme hele computerens filsystem, herunder operativsystem, enhedsdrivere og programfiler; bruges til at klone eller sikkerhedskopiere og gendanne alle filer på en harddisk.

Flere oplysninger

KB2-sikkerhedskopier er filsystembevidste, hvilket betyder, at de bevarer den oprindelige filsystemstruktur for computerens diskpartitioner. For at spare plads gemmer Kleo sikkerhedskopier ikke ubrugte blokke eller tom diskplads, og de komprimeres med Gzip-komprimering. Men selv med disse pladsoptimeringer kan de stadig være meget store, afhængigt af mængden af data, der skal sikkerhedskopieres.

Kleo er et program, der ikke kører inden for et standard operativsystem, såsom Mac OS X eller Windows. I stedet kører Kleo fra en systemdisk, der kan startes op. I stedet for at indlæse computerens styresystem indlæser den sig selv under computerens opstartsproces.

Kleo er kompatibel med Intel-baserede computere og understøtter en lang række Mac-, Windows- og Linux-filsystemtyper, herunder NTFS, FAT32, UFS og HFS.

BEMÆRK: Kleo understøtter ikke Ubuntu Ext4-filsystemtypen.

Programmer, der åbnes KB2 Filer

Om KB2 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kb2 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kleo Backup File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.