Vigtigste : Filudvidelser : .kvk Fil

.kvk Filudvidelse

FiltypeKeyman On-Screen Keyboard File

Udvikler Tavultesoft
Kategori Developer Files
Format N/A

.KVK option nummer

En KVK-fil indeholder et skærmtastatur, der er oprettet af Keyman Developer, et program, der bruges til at oprette, redigere og distribuere digitale tastaturer. Den gemmer oplysninger om et virtuelt tastatur, som omfatter layoutet af tegn, der er tildelt tasterne, begrænsninger og døde taster.

Flere oplysninger

KVK-filen oprettes ved hjælp af Keyboard Editor, der følger med Keyman Developer. Du kan åbne den ved at vælge Fil → Open og vælge KVK-filtypen.

KVK-filen bruges til at kompilere et tastatur til distribution til Keyman Desktop-brugere. Den kompileres sammen med en KMN- og .ICO-fil. Når KVK-filen kompileres til et Android-, iOS- eller webtastatur, indlejres indholdet i KVK-filen i outputfilen. Ved kompilering til et skrivebordstastatur til Windows eller macOS medtages KVK-filen imidlertid sammen med tastaturfilen til distribution.

Programmer, der åbnes KVK Filer

Om KVK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kvk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keyman On-Screen Keyboard File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.