Vigtigste : Filudvidelser : .kml Fil

.kml Filudvidelse

FiltypeKeyhole Markup Language File

Udvikler N/A
Kategori GIS Files
Format XML

.KML option nummer

En KML-fil lagrer geografiske modelleringsoplysninger i XML-format. Den indeholder punkter, linjer, polygoner og billeder. KML-filer bruges til at identificere og mærke steder, skabe forskellige kameravinkler, overlejre teksturer og tilføje HTML indhold.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .kml-fil i Google Earth 7

KML-fil åben i Google Earth 7

KML-filer blev oprindeligt brugt af Keyhole-kortlægningsprogrammet, der er udviklet af Keyhole, Inc. Virksomheden blev overtaget af Google i 2004, og KML-filer anvendes nu af Google Earth og andre Earth-browserprogrammer.

NOTAT: Du kan åbne en KML-fil i Google Maps ved at hoste den på et online sted og derefter skrive URL i søgefeltet i Google Maps. Hvis du f.eks. hoster din KML-fil på http://mywebsite.com/myfile.kml, skal du skrive denne URL i søgefeltet i Google Maps for at få den vist.

Alternativt kan du selv konstruere URL'en i Google Maps ved at sætte http://maps.google.com/maps?q= foran din KML-filens URL. For at åbne den samme KML-fil som ovenfor kan du f.eks. bruge følgende URL:

http://maps.google.com/maps?q=http://mywebsite.com/myfile.kml

Denne fremgangsmåde fungerer også for Google Earth, det plug-in til 3D-jordbrowsing, som du kan tilføje til din webbrowser.

Programmer, der åbnes KML Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blender
Blue Marble Geographics Global Mapper
Google Earth
Merkaartor
Linux
Blender
Google Earth
Merkaartor
Android
Google Earth for Android
BMAC Infotech KML Converter and Viewer
Macintosh
Blender
Google Earth
Merkaartor
iOS
Geo Measure Area Calculator
BMAC Infotech KML Viewer and Converter
WEB
Google Maps

Om KML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keyhole Markup Language File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.