Software : Merkaartor : Merkaartor

Merkaartor

Udgave
(fra og med 2014-07-10)
0.18
Perrons
Licens Freeware
Kategori Scientific

Software Review

Hovedfunktioner

  • WYSIWYG-korteditor
  • Værktøjer, der giver dig mulighed for at placere noder, deltage i veje og definere veje eller objektegenskaber
  • Eksporter kortdata til .OSM, .PDF, .GPX og .SVG
  • Upload kapacitet til at bidrage til kortdata til OpenStreetMap samarbejdsprojektet

Merkaartor er en gratis OpenStreetMap-editor (OSM), der fås til Windows, Mac OS X og Linux. Programmet giver dig mulighed for at downloade kortdata, redigere indholdet og derefter uploade kortdataene til din OSM-konto for at dele dem med andre brugere.

Programmet giver dig mulighed for at downloade brugerdefinerede kortområder og derefter ændre dem i en WYSIWYG editor. Merkaartor-grænsefladen består af widgets, såsom Layers dock, Features dock og Styles dock, som er let tilgængelige til din brug. I programmet kan du placere knuder på dit kort, sammenføje eller adskille veje, definere objektegenskaber, oprette interaktionsområder og anvende stilarter på dit kort.

Du kan gemme alle ændringer, du har foretaget i dit kortprojekt, som et Merkaartor-dokument med filendelsen .MDC. Du kan også eksportere dine kortdata til .OSM, .GPX, .KML, .PDF og .SVG-filer. Ud over eksportmulighederne giver Merkaartor dig mulighed for at uploade dit kort til din OSM-konto, så du kan bidrage med rettelser og opdateringer til OpenStreetMap-samarbejdsprojektet.

Korteditoren indeholder nyttige værktøjer og widgets eller docks, der gør redigering og navigation praktisk og effektiv. Programmet giver dig også mulighed for at eksportere kortdata til populære filformater som f.eks. PDF. Merkaartor er et kvalitetsværktøj for dem, der ønsker at bidrage til OpenStreetMap-samarbejdsprojektet.

▶ Primær filudvidelse

.mdc – Merkaartor Document

▶ Andre filudvidelser brugt Merkaartor 0.18

Understøttede filtyper
.GPX GPS Exchange File
.GML Geography Markup Language File
.KML Keyhole Markup Language File
.OSM OpenStreetMap Map File
.OSC OpenStreetMap Change File
.OSB OpenStreetMap Binary Map File
.NGT Noni GPSPlot Track File
.SVG Scalable Vector Graphics File
.SHP ESRI Shapefile
Yderligere relaterede filformater