Vigtigste : Filudvidelser : .gpx Fil

.gpx Filudvidelse

Filtype1GPS Exchange File

Udvikler N/A
Kategori GIS Files
Format XML

Hvad er GPX fil?

En GPX-fil er en GPS-data, der er gemt i GPS Exchange-formatet, en åben standard, som kan bruges frit af GPS-programmer. Den indeholder længde- og breddegradslokaldata, som omfatter waypoints, ruter og spor. GPX-filer gemmes i XML-format, der gør det lettere at importere GPS-data og læses af flere programmer og webtjenester.

Flere oplysninger

GPX-fil åbner i Google Earth 7

GPX-filer bruges almindeligt til at udveksle GPS-positionsdata med andre, skabe kort og geocaching . Hvis du kommer over en GPX-fil, er der en række forskellige applikationer, der kan åbne den, herunder Google Earth, GPSRouteX og GPX Viewer.

GPX-filer gemmer tre typer af data:

Programmer, der åbnes GPX Filer
Windows
TatukGIS Viewer
Safe Software FME Desktop
Google Earth
TopoGrafix EasyGPS
Fugawi Global Navigator
Garmin MapSource
GPS Utility
Merkaartor
Linux
Google Earth
gedit
Merkaartor
GottenGeography
JOSM
Macintosh
Apple Xcode
Google Earth
Merkaartor
GPSRouteX
MacGPS Pro

Filtype2Guitar Pro 6 Document

Udvikler Arobas Music
Kategori Audio Files
Format Binary

.GPX option nummer 2

Guitar tablature fil oprettet af Guitar Pro 6, et musik kompositionsprogram for fretted instrumenter; gemt i et proprietært format og indeholder musikalske scoringer og kompositioner til bas, guitar, banjo og trommer; kan afspilles i softwaren, som bruger guitarpromotoren til at simulere instrumenterne.

Flere oplysninger

Lyden i GPX-filer kan eksporteres til flere forskellige filformater, herunder .GP5 (Guitar Pro 5), .MIDI og .WAV . Scorerne kan eksporteres til .PNG , MusicXML og .PDF formater.

BEMÆRK: GPX-filer indeholder ikke bølgeform lyddata. I stedet indeholder de instrumenter og musikalske noter, der kan simuleres som musik i softwaren.

Programmer, der åbnes GPX Filer
Windows
Arobas Music Guitar Pro
Linux
Arobas Music Guitar Pro
Macintosh
Arobas Music Guitar Pro

Om GPX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gpx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Guitar Pro 6 Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.