Software : Arobas Music : Arobas Music Guitar Pro

Arobas Music Guitar Pro

Udgave
(fra og med 2015-05-14)
6
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Værktøjsværktøj som f.eks. virtuelt fretboard, digital tunere og akkord og skala biblioteker
  • Forskellige symboler og effekter og mere end 70 parametre til at konfigurere scoringer
  • Eksporterer stykker til WAV, MIDI, PNG og PDF

Arobas Music Guitar Pro er et program, der bruges til at redigere, visualisere og dele partiturer. Det musikalske program giver dig en række værktøjer til at redigere guitar- og bastabulatur, oprette partiturer og forbedre din teknik.

Programmet har en grænseflade med 6 udtrækkelige paneler til redigering, instrumenter, lydindstillinger, mastering-indstillinger, akkorder og sangtekster. Guitar Pro giver en række symboler og effekter og mere end 70 forskellige parametre til at konfigurere udseendet af dine partiturer. Programmets diagramgenerator gør det muligt for dig at anmode om en akkord og viser derefter alle fingerpositioner for dig. Værktøjet vil også foreslå mulige navne til den akkord, som du tegner på gitteret.

Programmet hjælper dig med at lære eller komponere et musikstykke med Realistic Sound Engine (RSE)-teknologi, optimerede afspilningsmuligheder og et soundboard-værktøj til indstilling af panorama-, lydstyrke- og semi-parametrisk equalizer. Den globale visning er tilgængelig til at definere partiturafsnit, såsom et vers eller kor, og der er mere end 100 hundrede lydbanker, som du kan vælge imellem.

Guitar Pro er et musikprogram af høj kvalitet, der bruges af begyndere og professionelle musikere. Det giver avancerede værktøjer, men er stadig simpelt nok til, at begyndere kan bruge det. Arobas Music Guitar Pro er et sjovt og kompetent stykke musiksoftware.

▶ Primær filudvidelse

.gpx – Guitar Pro 6 Document

▶ Andre filudvidelser brugt Arobas Music Guitar Pro 6

Understøttede filtyper
.GP5 Guitar Pro 5 Tablature File
.GPBANK Guitar Pro Sound Bank File
Yderligere relaterede filformater
.GTP Guitar Pro File
.GP3 Guitar Pro 3 File
.GP4 Guitar Pro 4 Tablature